Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +315
Prezes Starbucksa zarobił 6666x więcej niż jego średnio zarabiają jego pracownicy.
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
źródło: IMG_9253
Pobierz
MGTOWPL +818
Dlaczego testy na ojcostwo są tak ważne?
Ponieważ każdy mężczyzna zasługuje na pewność co do ojcostwa.
Kobiety, które sprzeciwiają się tym testom, zawsze mają coś do ukrycia. To nie tylko kwestia finansowa, ale także emocjonalna.
Każdy ojciec powinien mieć pewność, że łączy go prawdziwa więź z dzieckiem. Obowiązkowe testy na ojcostwo są krokiem w kierunku równości i sprawiedliwości dla wszystkich ojców. Nie pozwólmy, aby nieuczciwe matki manipulowały systemem.
Ponieważ każdy mężczyzna zasługuje na pewność co do ojcostwa.
Kobiety, które sprzeciwiają się tym testom, zawsze mają coś do ukrycia. To nie tylko kwestia finansowa, ale także emocjonalna.
Każdy ojciec powinien mieć pewność, że łączy go prawdziwa więź z dzieckiem. Obowiązkowe testy na ojcostwo są krokiem w kierunku równości i sprawiedliwości dla wszystkich ojców. Nie pozwólmy, aby nieuczciwe matki manipulowały systemem.
źródło: 34
Pobierz

Test butów szosowych - Shimano R107 i LOOK KEO CLASSIC 2. Poprawa w jeździe znaczna, komfort dużo większy i klamra - jedna robi robotę ;)
#rower #szosa #wykoptribanclub
Statystyki:
Dystans: 41 km
Czas: ◷01:34:39
Średnie tempo: 2:12 min/km
Średnia prędkość: 27,16 km/h
Kalorie: 1907 cal
#rowerowyrownik
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
źródło: comment_GEspx7ppb4N0Z2JEwL3EzBx1fFpheSvC.jpg
Pobierzpoważnie pytam cumplu
Te co mam to Fulcrum Racing 5 z najprawdopodobniej 2008 roku, jednak nie jestem pewny. Kręcą się bardzo gładko, powierzchnia hamowania wystarczy jeszcze na długo i są idealnie proste. Zauważalnie lżejsze od poprzednich
nie no, nie ma co na to patrzeć bo to niemożliwe żeby 2.5x więcej ktoś spalił niż ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą najchudszy też nie jestem