Wpis z mikrobloga

@B_P_R_D: Bo Ci z Unii postawili Orlika na którym i tak nie przebywasz, bo piwniczysz i szydzisz z patriotów oraz ludzi którzy maja wiare w to że da sie cokolwiek zmienić. A w przypadku konfliktu zbrojnego bedziesz sie chował w piwnicy srając w rurki. Może niektórzy sa patriotami na pokaz, może kibole i sebixy sie utożsamiaja z poglądami narodowców nie oznacza to jednak że powinieneś szydzić z patriotów i narodowców rozpieszczony
@B_P_R_D: Nie utozsamiam sie z Ruchem Narodowym itp. Nie powiedział bym nawet że jestem narodowcem, a i patriotom sie nazwać nie moge bo niczego nie robie dla ojczyzny. Po prostu denerwuja mnie takie rozpieszczone stuleje, którzy za pomocą internetu i faktu że sa w internecie anonimowi szydzą z każdej wartości, a to wszystko jedynie po to żeby dowartościować wraz z gronem innych stuleji. Teraz żolnierz polski który ryzykował życie w Afganistanie
@B_P_R_D: Myśle że to wynika z tego, że ludzie którzy 'walczą' z narodowcami to w wiekszości #!$%@? które w dupie mają wartości wyznawane od pokoleń, przecież mamy 21 wiek prawda? ... Oczywiście ja jestem jak najbardziej za konwersacja i argumentowaniem swoich poglądow. To jednak może być trudne gdy ludzie manipulują faktami w mediach i internetach. Jeśli chodzi o atakowanie innej grupy społecznej to Antifa często robi to samo... Pozatym tak było