Wpis z mikrobloga

@TheFuckingRoses: Kół wędkarskich jest od groma na ul żywieckiej masz kilka ,w jednym miejscu . Jeżeli nie masz zamiaru brać na razie udziału w zawodach ,to wybierz dowolne koło wędkarskie zawsze możesz zmienić . Ja od kilku sezonów wędkuje tylko na goczałach jednak w poprzednim sezonie nie miałem czasu ,więc zaliczyłem nie wiele wypadów .
  • Odpowiedz
@TheFuckingRoses: To wybierz się do obojętnie którego koła wędkarskiego im zależy na każdym wędkarzu który u nich opłaci kartę więc nie będą robili problemów . Zastanawiam się nad opłaceniem w tym roku okręgu bielskiego to może się spotkamy nad tresną
  • Odpowiedz
@spontan1: no tylko musze sie naucyzc do tego cholernego egzaminu :P nawet nie pisza ile trzeba miec prawidlowych odpowiedzi i skad wziac materialy :P fakt ze na stronie pzw cos tam jakies testy robilem ale jakies niekompletne te materialy :)
  • Odpowiedz
@TheFuckingRoses: Nie zrozumiałeś mnie, raczej marne szanse żeby cię ktoś egzaminował .Mówisz że jesteś początkującym wędkarzem ale jeździsz na ryby ze szwagrem,ziomkiem,sąsiadem a on to się zna więc jak czegoś nie będziesz wiedział będziesz pytał .
  • Odpowiedz