@oranzmetylowy: No i higiena generalnie, wygoda, też robią swoje. :v @BySpeedy: To naprawdę jest tego warte. A jak nie mieszkasz w Polsce i placisz za coś takiego raptem 15 euro to to są śmieszne pieniądze xD
@BySpeedy: Mnie bawi to podkreślenie "do ryja". Jakby była "do tyłka" to już można by wydać na nią 7 dych :D ? Myślę, że twarz jest jednak jedną z delikatniejszych części ciała i jeśli twój kumpel nie chce głaskać lica chropowatego niczym twarz pana Miecia, który 40 lat pracował w hucie to nie warto oszczędzać.
@Pafnucek: No to kup dla porównania te droższa, oryginalną Beauty Blender i zobaczysz, ze to nie to samo xD Zresztą w internetach jest dużo porównań. :v
@MaxiimumR: W przypadku BB i gąbki z Real Techniques aż tak dużej różnicy nie ma, a RT o połowę tańsze. Może pije ciut więcej podkładu, ale można nakładać też ekonomiczniej.
@Pafnucek: Dlatego warto wskoczyć na Reddita i ich MakeupAddiction. Tekst pisany, więc poziom raka znacznie mniejszy.
@zupa_z_kasztana: zwykła użytkowniczka tez zauważy różnicę między jakąś suchą Viperą a RT lub BB.
#logikarozowychpaskow #kosmetyki
źródło: comment_fQPXzevqzjmasMD2VYyP0fOf3We8kxcT.jpg
Pobierz@BySpeedy: To naprawdę jest tego warte. A jak nie mieszkasz w Polsce i placisz za coś takiego raptem 15 euro to to są śmieszne pieniądze xD
Mnie bawi to podkreślenie "do ryja". Jakby była "do tyłka" to już można by wydać na nią 7 dych :D ? Myślę, że twarz jest jednak jedną z delikatniejszych części ciała i jeśli twój kumpel nie chce głaskać lica chropowatego niczym twarz pana Miecia, który 40 lat pracował w hucie to nie warto oszczędzać.
@gunwoprawda: jak ma się naturalnie piękną beznadziejną cerę z cieniami pod oczami i zaskórnikami to nie.
@Pafnucek: Dlatego warto wskoczyć na Reddita i ich MakeupAddiction. Tekst pisany, więc poziom raka znacznie mniejszy.
@zupa_z_kasztana: zwykła użytkowniczka tez zauważy różnicę między jakąś suchą Viperą a RT lub BB.