Aktywne Wpisy

thorgoth +284
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz
duzy_gracz +10
źródło: 1000008146
Pobierz

Na targowisku chciałem kupić bluzę. Szukam po targu taniej bluzy. Patrzę - jest. Sprzedawca z Armenii sprzedał dobrą bluzę i dorzucił na zadmo pasek do spodni. Mówił, że zawsze coś sprzedając daje mały upominek, bo jest chrześcijaninem (z dumą mówił, że Armenia jako jeden z pierwszych państw przyjęła chrześcijaństwo) i dzieli się drobnymi rzeczami, bo tak go rodzina i religia wychowała.
I takich imigrantów lubię: pracują, są mili i uczciwi.
#armenia #truestory #imigranci #torun
@CP_1919: I na Wykopie takich ludzi się nie chce, bo przecież każdy inny = terrorysta.
Komentarz usunięty przez autora
Jak wynajmowalem jej mieszkanie, to jak ona czy jej brat doadostali kasę od rodziców żeby mi dać, to zazwyczaj wydali na przyjemności, ale jak pojechałem do rodziców to od razu oddawali...
Swoją drogą jej rodzice też handlują na bazarze ciuchami, ale inny rejon Polski
źródło: comment_ZNGZCYU4aQBzOPBTaxHRQRpHJ1iJgOrI.jpg
Pobierz@MrocznyBrokul: Jasne. I dlatego są tacy troglodyci jak Miriam Shaded, która chciałaby zakazać Islamu.