Aktywne Wpisy
JaX92 +130
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +139

Zabawa jest prosta daj plusa i napisz w komentarzu dlaczego JJRC H98 powinien trafić do Ciebie!
Bawimy się do końca weekendu. Powodzenia!
Kilka słów o tym co jest do wzięcia - dron JJRC H98 (zestaw widoczny na załączonym obrazku) to niewielki quadcopter od naszych majfriendów (ja otrzymałem go od GearBest.com) i kosztuje zaledwie ok. 28$. Pomimo swojego niewielkiego rozmiaru wyposażono go potężna (jak na swój rozmiar) śmigła co daje mu prawdziwą moc! Oczywiście jest też kamerka na karty micro sd (0,3 megapiksela), fajnie, że można sobie ją regulować (góra / dół) jednak nie można się po niej spodziewać jakiś efektownych ujęć poza tym. Poza tym jak zwykle dostajemy zapasowe śmigła, nóżki, które lubią odpadać w czasie lotu dlatego ich zapas jest zbawienny. Bateria starcza na 5-10 minut lotu w zależności od tego czy używamy kamery. Z ekstrawagancji na pilocie mamy dostępne standardowo 3 różne programy przyśpieszenia do tego przyciski funkcyjne, które dają możliwość wykonywania akrobacji oraz przycisk powrotu. Pilot opanuje drona w zasięgu ok. 50 m co jest myślę odległością dość optymalną jak dla tak małej maszynki. Dron ten jest jednym z najtańszych na rynku i świetnie się sprawdzi w rękach początkującego pilota.
Możliwości drona można zobaczyć na tym filmiku
Gdyby ktoś jednak chciał kupić to można to zrobić: TU
#rozdajo #zadarmo #konkurs #darylosu #plus #drony #dron #chinskiecuda #technologia #pdk
źródło: comment_BBfLguzL8tUlk8jQ9m7nKd26DOUyGvTD.jpg
PobierzKupiłem #xiaomiyi, nie mam pomysłu co nagrywać, przydałby się zamiast selfie sticka. Takiego dziesieciometrowego selfie sticka.
"Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to powiedz stare chińskie przysłowie "
Bo jako prawilny tata kilkumiesięcznego kajtka, chcę się bawić JEGO zabawkami!
Przecież nie powiem żonowej, że od jakiegoś czasu rozważam zakup drona dla siebie, bo to musi być w deche zabawa! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_wVgsEvJcyJc1Z8Wy2syVqMUSxso4YhNd.jpg
PobierzA tak na prawdę smutna prawda, jestem fanatykiem ale nie mam żadnego drona, jak kupiłem bratankowi w prezencie drona to latałem nim przez tydzień zmieniając akumulatorki cały czas, zanim musiałem mu w końcu oddać