Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +752
Boski_Emil +773
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Wnioski? W #konsole są same posty o grach, nowości, co wychodzi itp.
W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra mi nie działa, sterowniki patche sracze, i jeden wielki support.
Wolę mieć trochę gorsza grafikę, mniej FPS. Ale nie mieć problemu z odpaleniem czegokolwiek w 20 sekund. Nie mam problemów sprzętowych. Jedyne dyskusje to tak jak pisałem wyżej, o rozgrywce, rozrywce itp. #!$%@? się na kanapie, piwko i jazda.
(Tak wiem, też macie kable HDMI. Ale z myszką i klawa na kanapie? Wiem że można pada podłączyć. Poza tym z odległości kilku metrów nie widać już różnicy między PC a konsola)
Do tego... 1400zl a nie 4-6k.
Sory ale #takaprawda
@Qontrol: Chyba z 5 metrów na ekranie 14"
@sequel: no bo trzeba jeśli chcesz mieć taki na prawdę master race ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wybierasz konsolę z czasami ładowania po kilka minut?:P
"Ludzkie oko nie widzi dalej niż kilka metrów."
A teraz na serio- po pierwsze porównaj ilość osób obserwujących oba tagi, a po drugie popatrz na ilość możliwych konfiguracji PC. Wolę poświęcić te 10 minut na konfigurację niż nie mieć
@Qontrol: #!$%@?łeś takim argumentem. xD
Graj na PS2, z odległości 20 metrów nie widać różnicy.
http://www.komputerswiat.pl/centrum-wiedzy-konsumenta/gaming/wszystko-o-xbox-one/najczestsze-usterki-i-problemy.aspx
http://www.komputerswiat.pl/centrum-wiedzy-konsumenta/gaming/wszystko-o-playstation-4/najczestsze-usterki-i-problemy.aspx
@Qontrol: Generalnie gówno mnie obchodzi czy grasz na konsoli czy na PC. Chodzi o to że zarówno tu jak i tam masz problemy a tagi są bardzo podobne.
xD
@Qontrol: weź poprawkę na to, że duża część jeśli nie większość jak potrzebuje pomocy to zamiast #komputery pisze #pcmasterrace po support. Jak dla mnie to jest zaleta, że jak coś nie działa to masz możliwość spytania kogoś kto się zna i masz szansę, że coś z tym zrobisz,
Poza tym kto gra w tego tasiemca od Ubiszitu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Qontrol: polecam zagrać online w Gran Turismo 6 świeżo po kupnie gry