Wpis z mikrobloga

Tak czytając tagi #pcmasterrace Vs #konsole

Wnioski? W #konsole są same posty o grach, nowości, co wychodzi itp.
W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra mi nie działa, sterowniki patche sracze, i jeden wielki support.

Wolę mieć trochę gorsza grafikę, mniej FPS. Ale nie mieć problemu z odpaleniem czegokolwiek w 20 sekund. Nie mam problemów sprzętowych. Jedyne dyskusje to tak jak pisałem wyżej, o rozgrywce, rozrywce itp. #!$%@? się na kanapie, piwko i jazda.
(Tak wiem, też macie kable HDMI. Ale z myszką i klawa na kanapie? Wiem że można pada podłączyć. Poza tym z odległości kilku metrów nie widać już różnicy między PC a konsola)

Do tego... 1400zl a nie 4-6k.

Sory ale #takaprawda

Pobierz Qontrol - Tak czytając tagi #pcmasterrace Vs #konsole

Wnioski? W #konsole są same po...
źródło: comment_wcTCqvisqUSfJEkQk924yLptgG35yy4S.jpg
  • 75
@Qontrol: Człowieku co ty #!$%@?.. w obu tagach masz to samo.. POMOC , GRY, CO KUPIĆ.

Wolę mieć trochę gorsza grafikę, mniej FPS. Ale nie mieć problemu z odpaleniem czegokolwiek w 20 sekund. Nie mam > problemów sprzętowych. Jedyne dyskusje to tak jak pisałem wyżej, o rozgrywce, rozrywce itp. #!$%@? się na > kanapie, piwko i jazda.

(Tak wiem, też macie kable HDMI. Ale z myszką i klawa na kanapie? Wiem
Ale nie mieć problemu z odpaleniem czegokolwiek w 20 sekund.

I wybierasz konsolę z czasami ładowania po kilka minut?:P

Poza tym z odległości kilku metrów nie widać już różnicy między PC a konsola

"Ludzkie oko nie widzi dalej niż kilka metrów."
A teraz na serio- po pierwsze porównaj ilość osób obserwujących oba tagi, a po drugie popatrz na ilość możliwych konfiguracji PC. Wolę poświęcić te 10 minut na konfigurację niż nie mieć
Poza tym z odległości kilku metrów nie widać już różnicy między PC a konsola)

@Qontrol: #!$%@?łeś takim argumentem. xD
Graj na PS2, z odległości 20 metrów nie widać różnicy.

Wnioski? W #konsole są same posty o grach, nowości, co wychodzi itp.

W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra mi nie działa, sterowniki patche sracze, i > jeden wielki support.

http://www.komputerswiat.pl/centrum-wiedzy-konsumenta/gaming/wszystko-o-xbox-one/najczestsze-usterki-i-problemy.aspx
http://www.komputerswiat.pl/centrum-wiedzy-konsumenta/gaming/wszystko-o-playstation-4/najczestsze-usterki-i-problemy.aspx

Ale nie mieć problemu
@Qontrol:

W #konsole są same posty o grach, nowości, co wychodzi itp

xD

Mireczki ile dalibyscie maxymalnie za taki zestaw ps4?? ,

Mirki co robić jak konsola nie wykrywa mi wszystkich sieci (w szczególności mojej)? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dostałem płytkę do gta V na #xbox360 tą drugą, czyli tylko play. Jest opcja ominąć tą pierwszą płytę?

Mam konsole która podłączam pod monitor. Potem żeby uzyskać dźwięk
W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra mi nie działa, sterowniki patche sracze, i jeden wielki support.

@Qontrol: weź poprawkę na to, że duża część jeśli nie większość jak potrzebuje pomocy to zamiast #komputery pisze #pcmasterrace po support. Jak dla mnie to jest zaleta, że jak coś nie działa to masz możliwość spytania kogoś kto się zna i masz szansę, że coś z tym zrobisz,
Pobierz Firenz - > W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra ...
źródło: comment_knMaYP8sgF2RSqS35oq3ea5ZcWQeeY3N.jpg