Aktywne Wpisy
WielkiNos +95
Nie wiem po co lewactwo walczy o aborcję jak niedługo tak obrzydzą ludziom seks, że ci go nie będą chcieli w ogóle uprawiać. Okazuje się, że nawet założenie dla faceta bielizny erotycznej, która służy tylko do seksu, bo raczej nikt na co dzień nie chodzi w majtkach z dziurą w kroku, nie jest wyrażeniem zgody na seks. Niedługo ludzie będą podpisywać umowę na stosunek w 2 egzemplarzach po jednym dla każdej ze
WielkiNos +101
To zdjęcie przedstawia mężczyznę znajdującego się za barierką mostu w północnej części Londynu. Mężczyzna chciał popełnić samobójstwo jednak w momencie kiedy miał skoczyć zauważyli go przypadkowi przechodnie. Od razu rzucili się na pomoc człowiekowi łapiąc go za nogi, ubranie, głowę. Kilka osób przytrzymywało mężczyznę przez ponad godzinę do czasu przyjazdu pomocy. Spójrzmy na te silne uściski, determinację, współczucie i bezinteresowność ludzkiej pomocy dla całkowicie obcego człowieka.
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
#samobojstwo #ciekawostki #londyn
Wnioski? W #konsole są same posty o grach, nowości, co wychodzi itp.
W #pcmasterrace same prośby o pomoc, jak włączyć to, jak naprawić to, gra mi nie działa, sterowniki patche sracze, i jeden wielki support.
Wolę mieć trochę gorsza grafikę, mniej FPS. Ale nie mieć problemu z odpaleniem czegokolwiek w 20 sekund. Nie mam problemów sprzętowych. Jedyne dyskusje to tak jak pisałem wyżej, o rozgrywce, rozrywce itp. #!$%@? się na kanapie, piwko i jazda.
(Tak wiem, też macie kable HDMI. Ale z myszką i klawa na kanapie? Wiem że można pada podłączyć. Poza tym z odległości kilku metrów nie widać już różnicy między PC a konsola)
Do tego... 1400zl a nie 4-6k.
Sory ale #takaprawda
@Qontrol:
Poki co to developerzy skaluja gry do konsol bo jest ciagly placz, ze gra nie wyglada tak super jak na pc
Czekam na ten dzien kiedy ludzie sie naucza, ze jak chca sobie pograc w cos co "dziala" bez fajerwerkow to wydaja 1400zl.
Jak chca czegos wiecej to placa
Liczyłem na mały shitstorm, a tu takie cuś :D i mam co czytać do końca szychty ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS2: Prawie wszystkie wersje miały problemy z napędem dvd.
PS3: pierwsza wersja grzała się tak mocno, że:
a)sama się wyłaczała
b)cpu i gpu odklejały się od płytek drukowanych. - naprawa tzw reballing ( koszt 400 zl strata gwarancji, a i tak za pół popsuje sie to samo znowu) albo konsola do
@Qontrol: Szanowny kolego. To jeszcze nie są wnioski, a spostrzeżenia. Jako przykładowym wnioskiem może być, że społeczność #pcmasterrace jest pomocna.
Myślę, że to co zauważyłeś jest efektem tego, że na #konsole jesteś ograniczony do wąskiego spektrum możliwości
@LechuCzechu: Rozumiem, że odpalanie staroci na konsolach jest bezproblemowe dlatego, bo się nie da? :D
Ostatnio na PC grałem sobie w Doom 1 i 2, pierwszą część Quake, Morrowinda. Na konsoli w prawdziwe starocie (a nie gry poprzedniej generacji) możesz pograć jeśli wydawca łaskawie wyda odświeżoną wersję.