Aktywne Wpisy

poorepsilon +9
Miałam iść wczoraj tj. czwartek do psychiatry. Miałam budziki na 8.45, 9.00, 9.15. A jednak nie udało mi się wyjść z domu. O 9.20 zadzwoniłam do recepcji z prośbą o teleporadę. Poszłam spać. Koło 13 zadzwoniła do mnie pani psychiatra. I mówiła, że nie jest zwolennikiem porad na telefon, że nie mam chorych nóg to powinnam przychodzić, że jej też czasem się nie chce iść do pracy, że ta wizyta jest raz

wfyokyga +5
Wiedzieliście że forfitery też kichajom?
#smiesznypiesek
#smiesznypiesek

źródło: comment_BRveN7GhkpEtNl6cURZY7a0jobxLZTqK.jpg
Pobierzwspieranie wolnego rynku > wspieranie polskiej gospodarki xD
Nie wiem o jakiej butelce coli p--------z bo nie było o tym mowy. Proponuje doczytać do czego odnosił się post w zdjęciu. Porównanie allegro i aliexpress i do tego się odnosiłem
Nie śledzę rynku chińskiego na allegro. Jednak jak kiedyś, chciałem kupić mikrokontroler (i pochodne) to cena na allegro wynosiła 2x tyle co aliexpress, oczywiście przesyłka
@ropppson: Nie kupujesz jednej butelki Coli miesięcznie. Jeśli przebitkę 70 groszy ma na każdym produkcie, a kupujesz 10 takich produktów dziennie, co drugi dzień, to w skali miesiąca masz 105 złotych "w plecy". Dla wielu osób to są duże pieniądze, które pozwolą opłacić rachunki albo wykupić dziecku obiady w szkole.