Aktywne Wpisy

niebadzogrem +63
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

SoundsGoodMan +60
Niekiedy cenzura zawodzi i to, co w jednym mailu jest zasłoniete, w drugim jest odsłonięte. No, to kto znany występował w playboyu w warszawie w 2013 roku? :D
#epstein #logikarozowychpaskow
#epstein #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-3 o 17.55.25
Pobierz

chcę zrobić kurs programowania w C++ od laików po zaawansowane tematy (w tym włącznie c++11/14/17) ale w troszkę innej formie niż uczą czy na uczelniach czy w kursach wszelakich innych.
ktoś byłby zainteresowany?
Tutaj roboczy skrócony spis treści
http://pastebin.com/q1nW7kce
@CzasNaPopcorn: Absolutnie się nie zgodzę (co właśnie widać po wynikach wyszukiwania i po milionie zapytań "od czego zacząć?", "z czego się uczyć?", które ciągle wracają, a na które zazwyczaj ludzie odpowiadają, odsyłając do książek). Większość kursów ma pewne elementy dobrze wyjaśnione, a inne już gorzej. Bardzo ciężko o jeden, porządnie napisany i aktualny.
Twój pomysł jest całkiem sensowny, nie powiem, ale
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze uściślając - ja nie neguję chęci stworzenia, motywacji i celu przyświecającego koledze - neguję rodzaj i
Dla takich osób nie warto pisać obszernego kursu, zresztą tych kursów jest od groma - i jak by nie napisał "teorii" kolega @fasadin to ona zginie, utknie gdzieś w kolejce kursów i poradników, oczekującej na swój finisz przed kolejnymi ignorantami od "od czego zacząć".
Materiał (pomysł), o którym wspomniałem - jeżeli zostanie solidnie opisany i jego konstrukcja będzie opierała się o produkcje
Komentarz usunięty przez autora
@CzasNaPopcorn: skoro jest tyle tych kursów to pokaż mi jeden który jest po polsku i zaczyna od obiektowości w C++
jakbyś czytał uważnie to wiedziałbyś, że to jest tylko szkic. Po drugie w tym szkicu jest napisane, że dużo rzeczy będę upraszczał a niekiedy delikatnie naginał prawdę ;) początkujacemu szczegółowe informacje na sam początek nie sa do niczego potrzebne
oj mylisz sie. To sa nadal podstawy to co tutaj piszesz. Tu nie ma trudnych rzeczy. vtable masz w kazdym jezyku ktory wykorzystuje funkcje wirtualne. A te rzeczy to jakbys sprawdzil spis tresci sa na samym koncu...
cpp0x.pl
miroslawzelent.pl
[mimuw](http://mst.mimuw.edu.pl/lecture.php?lecture=poc∂=Ch1)
i cała gama materiałów
nie mam zadnego projektu ktorym moglbym sie pochwalic. moge jedynie dac Ci linka na forum programistycznym ktorym sie udzielam ;)
pozostaje mi tylko życzyć powodzenia, więc łap plusa i powodzenia ᕦ(òóˇ)ᕤ