Wpis z mikrobloga

#4konserwy #polityka #swiat

https://youtu.be/4gGJ29oX3UA

Czlonek elity harvardu jasno daje do zrozumienia o co chodzi teraz w swiecie "trzeba zlikwidowac biala rase" finansowane przez multimiliardera powiazanego z rodzina Rockefelerow - Sorosa autodestrukcyjne dzialania europejskich politykow, wpuszczanie milionow "uchodzcow" z ktorych prawdziwie potrzebujacych pomocy to tylko kilkanascie procent, wysylanie przez Sorosa ulotek zachecajacych ludzi z afryki i bliskiego wschodu do przybywania do europy, cala ideologia multikulti to jeden wielki plan wyparcia bialoskorych ludzi poprzez wymieszanie sie z innymi rasami (ZAZNACZAM ZE DLA MNIE TO NIC ZLEGO JESLI DZIALOBY SIE TO NIE NA TAKA SKALE I NATURALNIE).
Brzmi jak bajka?
Poprzedni link o planie Kalergiego, Finansowanie wszystkich dziwnych dzialan przez tego multimilionera Sorosa a do tego te wypowiedzi ludzi znaczacych w lewicowych kregach jak na tym filmiku o likwidacji bialej rasy to nie przypadek a przemyslany plan dzialania. Wiem ze brzmi to jak z jakiegos filmu fantazy, jak jakas paranoja, ale nie kazdy ma czas i mozliwosc zeby znalezc tego typu filmiki i informacje i o tym wszystkim poczytac, ale mysle ze im ludzie beda bardziej swiadomi co sie dzieje teraz to za 50 lat bedzie sie nam, albo naszym dzieciom czy wnukom latwiej zylo. Kto chce niech sie ze mnie smieje ale najpierw niech kazdy sie chociaz chwile nad tym zastanowi.
Peace!
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kazelot91: w planie Kalergiego jest wyrazona chec stworzenia, jak to okreslil dokladnie w swojej ksiazce, "rasy podludzi". Wyzbytych wartosci narodowych i kulturalnych, latwych do manipulacji ludzkich kundli.
  • Odpowiedz
  • 0
@kazelot91: grupa ktora teraz finansuje te dzialania, a po co? pewnie dlatego zeby swe wplywy dalej utrzymywac niezagrozone na takim poziomie, prowadzic kolejne inwestycje, miec tania sile robocza, a przede wszystkim w imie chorej ideologii i zdobycia jeszcze wiekszej wladzy, ktora nie bedzie zagrozona buntami. To takie moje luzne przemyslenia, moze sie myle, moze powod jest calkiem inny albo w ogole go nie ma.
  • Odpowiedz