Aktywne Wpisy
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Po czym poznać że mężczyzna jest uległy w łóżku i lubi dominujące kobiety? Gdzie takiego znaleźć?
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks
#p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #polska #zwiazki #seks
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na miejscu znajduje się świątynia Afai, może mniejsza od Panteonu na Akropolu, ale jak dla mnie ciekawsza. I znajduje się na wzgórzu - z którego są genialne widoki, zarówno w stronę Aten, jak i w dalej w głąb wody. Najlepiej pojechać tam gdy jest jasno i poczekać aż się ściemni - widoki są obłędne.
Przy okazji Egina to.. stolica pistacji, można zjeść tam prawdziwe lody pistacjowe i zajebiste pistacje. Znajduje się też tam klasztor, bardzo oryginalny, ale mimo wszystko dla fanów tego typu zabytków/budowli. Sama wyspa jest mniej ciekawa niż trochę dalsza Hydra czy Poros, ale właśnie świątynia Afai jest warta wybrania się tam.
http://www.podrozepoeuropie.pl/wizyta-na-wyspie-egina-relacja/
#podrozujzwykopem #podroze #podrozepoeuropie #ciekawostki #grecja #kultura #historia
Chętnie skorzystam kiedyś z tej informacji!
Widzialem na glownej jak mialo kilkanascie plusow, a tresc nad wyraz banalna typu: genialne widoki, widoki obledne, zajebiste pistacje
#wtfcontent #wykop #podroze
"Powstanie tego miejsca wiąże się ciekawą historią. Otóż budowla zaprojektowana została mając na celu stworzyć święty trójkąt (razem z Partenonem oraz ze świątynią Posejdona na przylądku Sunion). Świątynię wzniesiono w V. w. p.n.e."
;)
#moderacjacontent
w maju spedzilem tam caly dzien, objezdzajac cala wyspe wypozyczonym rowerem.