Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +125
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Komentarz usunięty przez autora
Bo nie chcę wielce polegać na drugiej osobie i być wielce zdany na jej łaskę lub niełaskę i na to, czy dobrze ją wybrałem i oceniłem, czy źle. I czy tej osobie nie odbije. I chcę mieć także inne cele niż rodzenie i wychowywanie dzieci -- karierę.
Gdybym był kobietą, byłoby mi trudniej to osiągnąć. Macierzyństwo pochłania dużo więcej zasobów czasowych od kobiety niż od faceta. I trzeba się za
Oczywiście "masywne łapy" też wymagają pracy, ale jak się ma szeroką klatę i człowiek prezentuje się solidnie to wcale nie trzeba mieć wyrzeźbionej sylwetki i niskiego poziomu tłuszczu.
Mięśnie i rzeźba są za to BARDZO potrzebne facetom z natury
Mówiłem raczej o facetach z gorszymi predyspozycjami / niższych / starszych etc. Mimo tych przeciwności, oni mogą sie za siebie ostro wziąć i uzyskać bardzo wysokie noty za ciało.
Kobietom o słabej genetyce/starszym dużo trudniej to osiągnąć.
Wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Nadal jednak, nawet czytając to co napisałeś, patrząc z punktu widzenia płci przeciwnej dostrzegam wiele przewag. Zresztą widać to po perspektywie, którą przyjąłeś, czyli dalszy rozwój kariery po trzydziestce, gdzie faktycznie kobiety mają dużo gorzej niż mężczyźni. Ale jest też tak, że dla wielu ludzi najważniejszym jest przeżyć intensywnie i ciekawie lata swojej młodości a potem już właśnie skupić się na wychowaniu dzieci, spokojnym dotrwaniu