Wpis z mikrobloga

@pszemek1337: ja zawsze mówię że można miedzy sobą coś na nich mówić ale nigdy nie wysyłać do nich tego typu tekstów. nawet jeśli to gimbo polaczki. Takie teksty wywołują straszną frustrację to potem prowadzi do odpalania haxów i psucia zabawy wszystkim.
@gebekzor: pytalem sie na poczatku czy maja pracc na mm to nic :D zabilem na fleszu to poznalem ze polaki dopiero :D a co do dobierania to logika volvo ale widac mixem sie ugralo ;d
@meh0wski: napisalem przeciez na koncu w trakcie meczu nic nie pisalem bo za rzadko ginalem ;d
@stresS: gg jest najlepsze :D
@stresS: nie bądź toxic stary xD

@gebekzor: właśnie stąd się to bierze. ludzie zbyt poważnie traktują same mecze i rangi i później odpalają jakieś gowna i mają satysfakcję z tego że mogą się zemścić na innych randomach, że dostali kiedyś od kogoś #!$%@?.
@meh0wski: nie jestem, ale to z reguły jest odwetem za podobne teksty w stronę mojego teamu w innym meczu
@gebekzor: mnie to nie interesuje, frustracja, to nie jest argument do odpalania haxów, poza tym takiego czego używają z reguły idioci w silverze/goldzie, gdzie nawet "dopalacz" im nie pomaga lub goście, którzy robią to świadomie gdzieś na globalach w celu bosstu lub też trolla.
@pszemek1337: Screen z kwietnia, ogólnie dziwna sytuacja z tym kontem, pierwsze 5 meczy grałem w 2013 roku na same globale gdzie po 10 meczach można było wbić globala.W tym roku zagrałem solo i taka sytuacja.