Aktywne Wpisy
typ53B +364
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tusk +1629
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Chcialbym zrobic AMA na temat: Prawie 8 lat doswiadczenia w Holandii. Bylem "pracownikiem biurowym" w biurach pracy w Holandii. Bylem koordynatorem d.s. w Polakow/ opiekunem Polakow/Park Manegerem, planista w holdenerskim biurze pracy i koordynatorem zmianowym oraz szkoleniowcem. Kupilem tu mieszkanie i ogolnie moge sie wypowiedziec na temat zycia w Holandii i samej Holandii.
Co prawda jeden ziomek probowal temat rozkrecic ale troche wedlug mnie pokpil sprawe.
Czy byloby zainteresowanie na cos takiego? Po prawie 8 latach moge napisac ksiazke ;]
#holandia #ama #pytanie #zainteresowania #emigracja #pracazagranica #posrednictwo #kiciochpyta #europa #wyjazd #biurapracy #pytaniedoeksperta #pytaniedomirkow #ciekawostki
1. W jakim mieście mieszkałeś?
2. Jakie zarobki miałeś?
3. Czy miałeś jakiś profit od ilości zatrudnionych ludzi czy po prostu stała wypłata?
4. Co uważasz na temat Nijmegen?
5. Dlaczego pojechałeś na emigrację?
6. Co zdecydowało że Holandia ?
bedzie ciekawie!