Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś jest ciekawy już pojawił się Scrap Mechanic na #steam, myślałem że pojawi się gdzieś dopiero koło wieczora.
Cena: 19,99€, w sumie nawet okej bo jeśli gra będzie się rozwijać to będzie ciekawie
Do tego przez ostatnie dwa dni oglądnąłem sporo filmików youtuberów którzy dostali przed wszystkimi żeby nagrać i wygląda to tak samo jak na trailerach i można fajne rzeczy budować.
http://store.steampowered.com/app/387990/
Wołam zainteresowanych: @erse @mlg20 @Narkan @Reality @Patri295 @FeniEnt @zapoznalem (w sumie to nie wiem czy jesteś zaintresowany, ale już zawołam jakby co) @DonJohn @meciasek @MrXavery @Vorland @Ediakar @gotomp

#scrapmechanic #gry
Areooo51 - Jeśli ktoś jest ciekawy już pojawił się Scrap Mechanic na #steam, myślałem...

źródło: comment_xTeMXCZVWpkah2dNwoUgnfxByOlvBlDl.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erse: Kurcze podczas nagrywania mam 25 fpsów i będzie to trochę słabo wyglądało, no ale szczerze opisywać mi się tego nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powiem tyle na razie po tych moich krótkich zabawach: Zajebiste! Można bawić się niesamowicie. Jak na razie zbudowałem tylko jeden pojazd który zaraz spróbuję nagrać i wrzucę później jak wrócę do domu za ok. 1h
  • Odpowiedz
@erse: Dobra jednak jestem trochę szybciej no i tak będe musiał zrobić bo niestety nagrywanie coś nie działa, ale to nic. To najpierw opiszę to co screenów nie potrzebuje.
1. Multi jest chociaż nie wiem jak działa.
2. Jak na razie są 2 mapy, jedna z terenem normalnym, a druga całkiem płaska
3. Jak na razie jak dla mnie mało trochę bloków (wrzucę później screena)
4. Łączenie tego wszystkiego w
  • Odpowiedz
@erse: Kółka możliwe że się pojawią, ale będe musiał kilka rzeczy przemyśleć jak to fajnie zrobić, no i oczywiście reszta technologii również się pojawi na 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Areooo51: 10 rozpoczętych projektów, niestety moje pojazdy wychodzą dość duże ze względu na to że komplikuję sobie życie i przez np godzinę 3-4 stopniową regulację wysokości zawieszenia, a jak zrobię to nie chce mi się robić tego przy pozostałych kołach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yazir: Ja właśnie siedziałem pół godziny nad otwierającą się ścianą bo się jakoś bugowała przez jeden klocek i nie mogłem znaleźć przyczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz