Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś jest ciekawy już pojawił się Scrap Mechanic na #steam, myślałem że pojawi się gdzieś dopiero koło wieczora.
Cena: 19,99€, w sumie nawet okej bo jeśli gra będzie się rozwijać to będzie ciekawie
Do tego przez ostatnie dwa dni oglądnąłem sporo filmików youtuberów którzy dostali przed wszystkimi żeby nagrać i wygląda to tak samo jak na trailerach i można fajne rzeczy budować.
http://store.steampowered.com/app/387990/
Wołam zainteresowanych: @erse @mlg20 @Narkan @Reality @Patri295 @FeniEnt @zapoznalem (w sumie to nie wiem czy jesteś zaintresowany, ale już zawołam jakby co) @DonJohn @meciasek @MrXavery @Vorland @Ediakar @gotomp

#scrapmechanic #gry
Areooo51 - Jeśli ktoś jest ciekawy już pojawił się Scrap Mechanic na #steam, myślałem...

źródło: comment_xTeMXCZVWpkah2dNwoUgnfxByOlvBlDl.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrXavery: Też na pewno kupię jak będę mieć hajs bo mi się strasznie podoba i kocham gry w tym klimacie :D Zazdroszczę ruskom że mają ją za 5€ ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Areooo51: Tylko takie pytanie. Tam cała gra się opiera o budowanie i patrzenie jakie super rzeczy się wybudowało? Czy jest inny tryb? Coś w stylu podziału na creative/survival w Minecrafcie, bo ja jestem mało "creative". :P
  • Odpowiedz
@erse: Nie wiem dlaczego, ale w każdej grze tego typu startuje z dużym projektem. Zahacza on o wszystko co się da więc później wszystko opiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz