Wpis z mikrobloga

@MistrzKowalski: zauważyłem że mazury to już takie lekkie Podlasie i Polska C. Serio, w trojmiescie i Norwegii poznałem naście osób z tamtych okolic, jestem r-------y ich prostackim mindsetem.
  • Odpowiedz
Serio, w trojmiescie i Norwegii poznałem naście osób z tamtych okolic, jestem r-------y ich prostackim mindsetem.

@Zly_On: widzę pan "wielki światowiec" musiał się pochwalić, że zna takie słówka jak "Mindset" ( ͡° ͜ʖ ͡°) widać ze nie wiele się różnisz od tych ludzi, mimo że byś bardzo chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: 6000 tys to dobrze płatna robota za 9 godzin ?gdzie podejrzewam ze jeszcze z godzinę dziennie traci na logistykę. Mógłbyś napisać taki post jakby zarabiał z 10-15 tys to wtedy moze mialo by sens ale takie pieniądze to byle gdzie zarobi.
  • Odpowiedz
@Poldek0000: Podbijam: znam takiego co złapany po pijaku stracił od A do C. D nie zabrali bo "źródło przychodu" (kierowca gminny - głównie autobus szkolny). Dopiero po dwóch miesiącach skontrolowali "w pracy" i z tego samego powodu stracił D. I tak, winna któraś matka - k---a.
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski Pewnie jeździł nadziabany już wcześniej, tylko teraz go złapali, pijani kierowcy zwłaszcza ci z ponad promilem to nie przypadek, przypadek to jak wieczorem wypiłeś 3 drinki wsiadłeś rano bo myślałeś , że jest ok a ci wyszło 0,21 promila.
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: słyszałem ostatnio o przypadku, że na weselu się pokłócili. Chłop pijany się obraził, wsiadł w samochód i pozahaczał kilka innych stojących. No to wezwali policję i oczywiście pretensje "po co wzywali":D
  • Odpowiedz
  • 101
@MistrzKowalski: 26 letni chłop to nie młodzież, a dorosły chłop. Wie co robi i jakie są konsekwencje swoich czynów. Zgadzam się z @DzonySiara, jak go przyłapali z 1.2 promila to już wcześniej nie miał problemu żeby wsiąść dziabniętym za kierownicą, więc niech niech cieszy się że nikogo nie zabił. Imho kierowcy zawodowi, którzy zostali złapani po pijaku z ponad promilem powinni mieć dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów oraz pracy,
  • Odpowiedz
@Zly_On @Zly_On

@MistrzKowalski: zauważyłem że mazury to już takie lekkie Podlasie i Polska C. Serio, w trojmiescie i Norwegii poznałem naście osób z tamtych okolic, jestem r-------y ich prostackim mindsetem.

wpraszam sobie
Gdzie indziej tacy sami debile
  • Odpowiedz
Oczywiście winna policja nie on...

@Poldek0000: oooo, to ja znam w tym kontekście też dobry przypadek. Typiarka przez lata zapieprzała autem. Ogólnie się prześlizgiwała od czasu do czasu łapiąc jakiś mały mandat za prędkość. Ale w ostatnim roku nastąpiła kumulacja i ją złapali kilka razy no i przekroczyła punkty. Prawko zatrzymane, ma przejść testy psychologiczne oraz egzamin na prawko (chyba tak to było).

Ona uznała, że do psychologa nie idzie,
  • Odpowiedz