Aktywne Wpisy

Twoja_tata +48
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

Obejrzałam :
- Breaking Bad
- Wikingowie
- Suits (1 sezon i nie podoba mi się)
- Dexter ( zajebisty! )
- Daredevil (1 sezon i nie podoba mi się)
- Homeland
- Orphan Black
- Orange Is the New Black
- GOT (chyba każdy to ogląda :P)
Np chwalony House of Cards nie zaciekawił mnie. Może kiedyś jeszcze raz zrobię podejście.
Zabieram się za True Detective. Może polecicie coś jeszcze? :)
#seriale #filmweb #pytanie #film
Komentarz usunięty przez autora
a tak w ogóle to wyjdź do ludzi, zacznij biegać bo widzę, że tylko seriale Ci w głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sons of Anarchy - bardzo polecam. Genialna ścieżka dźwiękowa i dobry klimat.
Band of Brothers - to po prostu trzeba obejrzeć. Chyba tylko 10 odcinków ma, ale jest genialny.
Zagubiony pokój z 2006. Chyba 3 albo 6 odcinków tylko, ale polecam.
Black
Z komediowych: Eastbound and Down (mało znany w PL, ale dobry), Louie (od Luisa CK), Brooklyn Nine Nine, Community, Silicon Valley, Workaholics - ostrzegam od razu że to
służby specjalne, czas honoru
friends
Powtórzę się troche po innych:
The Knick
Fargo
Jessica Jones
Tutaj coś bardziej
Chyba jeszcze nie padła ta propozycja, a moim zdaniem świetny serial - Broadchurch