Aktywne Wpisy

Cin-Cin +14

mmm_MMM +98
Dobry, pora chyba powoli do was wrócić. Bardzo wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, cieplej na sercu mi się zrobiło, dobrzy z was ludzie (。◕‿‿◕。) Nie chcę wołać, żeby nie zakłócać wam niedzielnego spokoju, a jeszcze bym o kimś zapomniał.
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
źródło: plmundial
Pobierz

źródło: comment_rjrGps0KjDK2CKEkJiIrwCzYjfsfqLyO.jpg
PobierzAkurat ja uważam, iż czasem lepiej, by ktoś zgłosił dla osobistego zysku, jeżeli nie czuje potrzeby pomagania.
@InfuriatingCondescension: aż pogrubiłem ten wyraz, poza tym on z tego czerpie nieukrywaną satysfakcję, a to już wypaczone jest
@InfuriatingCondescension: nie zawsze prawo można zmienić; czy wiedząc, że donosem zrobiłbyś komuś krzywdę niewspółmiernie większą do popełnionego przez niego czynu, czynu który musiał popełnić bo innej możliwości nie miał? niech osobnik to robi, ale żeby od razu żebrać o plusy?
@wygibus: Zależnie od sytuacji, ale rozważałbym taką możliwość, szczególnie, jeśli przestępstwo dotyczyłoby prawa własności (jestem szczególnie wyczulony na łamanie tego konkretnego prawa)
@InfuriatingCondescension: nie, to nie jest tak.
@wygibus: Szkoda klawiatury na kłótnie z kolejnym multi gruszki
@Krol_Pontaru:
1. Należy go przestrzegać
2. Nie jestem multi Gruszki