@kokosek77: Nie powiem, rozwaliłeś mnie na łopatki i teraz kompletnie nie wiem jak to skomentować. Chyba tylko tak, że dobry język programowania nie powinien mieć dokumentacji, dobra potrawa przepisu i w ogóle jak się rodzimy to w dobrym świecie powinniśmy wszystko skumać bez żadnych wyjaśnień.
Weź się ogarnij. Nie będę czytał Twojej zajebistej metody, żeby się dowiedzieć, że mam wprowadzić stringa a dostanę booleana
@npsr: Dobrze wiesz, że nie o to chodziło, ale będziesz się czepiał nie wiadomo po co. Zobacz, że w zaprezentowanym kodzie masz silne typowanie, więc nie ma miejsca na sytuacją o jakiej napisałeś.
Chyba tylko tak, że dobry język programowania nie powinien mieć dokumentacji
@npsr: Czyli dokumentacja może istnieć tylko w komentarzach?
https://github.com/Microsoft/ChakraCore
#javascript #webdev
źródło: comment_oCVupBN96OXbOWVIQFPV2JnqbSpPmGui.jpg
Pobierzźródło: comment_HbYQw1OTqkKFPvNuNwEJN7ryN9FKO6B6.jpg
Pobierz@kokosek77: Nie powiem, rozwaliłeś mnie na łopatki i teraz kompletnie nie wiem jak to skomentować. Chyba tylko tak, że dobry język programowania nie powinien mieć dokumentacji, dobra potrawa przepisu i w ogóle jak się rodzimy to w dobrym świecie powinniśmy wszystko skumać bez żadnych wyjaśnień.
Weź się ogarnij. Nie będę czytał Twojej zajebistej metody, żeby się dowiedzieć, że mam wprowadzić stringa a dostanę booleana
@npsr: Dobrze wiesz, że nie o to chodziło, ale będziesz się czepiał nie wiadomo po co. Zobacz, że w zaprezentowanym kodzie masz silne typowanie, więc nie ma miejsca na sytuacją o jakiej napisałeś.
@npsr: Czyli dokumentacja może istnieć tylko w komentarzach?
Nie, dokumentacja powinna istnieć osobno a w razie czego być generowana z docblocków, które mają znaczenie
@npsr: No to zaraz możemy zacząć rozmawiać o czym kolwiek.