Aktywne Wpisy
Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
od jakiegoś czasu ja i moi współlokatorzy słyszeliśmy dziwne dźwięki dochodzące z przedpokoju. hałas wyraźnie wydobywał się z jednej ze ścian. dźwięk stał się tak przerażający, że jedna ze współlokatorek chodziła w nocy do toalety z miotłą xD płeć męska z naszej stancji po długich dyskusjach wzięła sprawę w swoje ręce i wspólnie stwierdzili, że trzeba zadzwonić po dozorcę. przemiły pan przekonywał nas, że to wina rur. na drugi dzień przyszła do nas ekipa hydraulików i innych Januszków, wywiercili nam ogromną dziurę w ścianie, wymienili instalację i na odchodne śmieszkowali, że powinniśmy jeszcze zawołać egzorcystę albo przyjąć księdza po kolędzie xD panowie wyszli, zaczęliśmy więc sprzątać, otworzyłam szafkę z butami a ze środka wydobył się ten dziwny dźwięk
wiecie co to k---a było?
#heheszki #truestory #coolstory
@berserka: Ostatnio też spotkałem podobnych asów xD Zapoznałem się trochę z typiarką, która brała po mnie mieszkanie i zadzwoniła kilka dni temu, że gniazdko jej wyskoczyło z puszki i czy jej nie zrobię bo się boi dotykać. Mówię no maniurko, przecież masz tam dwóch chłopa, jeden śrubokręt i zaraz ci to zrobią -oni nie umieją