Aktywne Wpisy

annlupin +33
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

skuszę i tam zajrzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nawet nie żal
źródło: comment_9O8JPypXEsqKPhROOlmsFn75oifFt7kO.jpg
Pobierz@claudio1: Z suką. ( ͡º ͜ʖ͡º)
za granicą traktują to jako syfiaste żarcie i w ostateczności idą tam jeść lub jak ktoś je biedakiem żebrakiem, albo chce się za mały hajs n----------ć, a normy tam są takie że ma być zajebisty zysk i tyle
Bardzo dobre sa placuszki, kanapki sniadaniowe, mcmuffiny i wrapy. Pozostaja jedynie kajzerki ktorych tez nie lubie, ale w dziennej jadalny to jest tylko Royal i sezonowe jedzenie, bo reszta smakuje jak gowno, zwlaszcza Wrapy. Wrapy z klasycznej to chyba najgorsze jedzenie we wszystkich fastfoodach jakie istnieja.
Ps. Wieprzowy delux jest najlepsza kanapka jaka serwuje McDonald.