Aktywne Wpisy

teslamodels +61
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°

Runaway28 +35
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

@loczyn: Które, McGriddles? Raz zamówiłem, kosztowały chyba 5.40, jak kasjerka mi je podała i zobaczyłem jakiej są wielkości w stosunku do ceny to wybuchłem śmiechem. Podobnie było z McMuffinem wieprzowym czy inną tego typu kanapką.
Powtórzę się, oferta śniadaniowa to smaczne, ale tak z 2x przepłacone rzeczy.
Dwa razy przeplacone to nie, czy drozsze chyba tez nie. Ile kosztuje Wieprzowy? 5,90 czy 6,90?
McDouble ktory jest dobrym zapychaczem ale jest malo smaczny, a kosztuje 5 ziko, to chyba wole dolozyc do Wieprzowego.
Wrapy sa chyba w tych samych cenach co dzienne?
@loczyn: Tak, dlatego stwierdziłem, że jako jedyne się opłacają.
Mnie nie chodzi stricte o ceny, bo te są podobne do produktów ze zwykłej oferty, a o rozmiar. Zamawiasz kanapkę, powiedzmy, za 6 zeta, a dostajesz jakieś małe gówienko, którym zupełnie nie idzie się najeść, a które
@Marmite: Ja może już na to w ten sposób nie patrze, więc po prostu zamawiam dwa. Wieprzowy Delux i np Farmerski lub Jajo. Za 12 ziko
ja wylalem swoje emocje na mirko stojac #!$%@? i glodny na dworcu, jebia mnie te plusy, nawet nie tagowalem przecież.