Wpis z mikrobloga

@agaja: otototo. dobrze wypolerowana dupka w niczym nie przeszkadza na ręczniku. Ja nie wiem w czym problem.

Ale to w sumie tą logiką mozna stwierdzic, ze wszystkie rozowe się wszędzie nie domywają? po to im tyle ręczników? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@yacolek: nie wiem:( upośledzona chyba nieco jestem bo ja zwykle używam jednego. Ewentualnie dwa jak sobie remont maly robie, to włosy zawijam w jeden (man dosc długie, wiec bez raczej niewygodnie) a w drugi siebie:)
Ale tez nigdy nie siedziałam godzinami w łazience, jak się to niektorym kobietom zdarza..
  • Odpowiedz
@agaja: Dwa. Włosy (długie, więc wygoda po każdej kąpieli) i ciało. Reszty nie rozumiem, podobnie jak Ty ;) Ale wiem, że dziewczęta tak mają.... ;)
  • Odpowiedz
@isiowa: znaczy ja na studiach w pewnym momencie mieszkałam z czterema i żadna tyle nię siedziała..
Łącznie było nas osmioro i wszyscy wiedzieli, że chamstwem byłoby długie zajmowanie łazienki.

W całej mojej historii mieszkania z różnymi ludźmi to łazienkę okupowali najdłużej faceci...
  • Odpowiedz
@isiowa: w momencie gdy wszyscy są świadomi -nie było problemów. Kibelek na szczęście był osobno.
Natomiast w łazience starczy się umyć. Wszelkie makijaze czy suszenie włosow można uskuteczniac w innych pomieszczeniach zamiast blokować łazienkę.. w tamtym mieszkaniu problem pojawial się tylko wtedy gdy raz na jakiś czas do jednej panny chłopak z drugiego końca Polski przyjeżdżał i brali romantyczne kąpiele i siedzieli tam godzinami...()

Ale tak
  • Odpowiedz
@agaja: My golimy swoje jajka w łazience.
Różowe potrafię strzyc swoje bobry na łóżku w pokoju i nawet nie przeszkadza im towarzystwo przyjaciółek...
  • Odpowiedz