Aktywne Wpisy

phaxi +232
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +1056
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

A jeśli chodzi o Twoją wiarę w suplementy wit-min:
http://annals.org/mobile/article.aspx?articleid=1789253
moja wiedza na temat zywienia moze kulec, moze miec braki, wierze w to co czytam, w to jak sie
Ktoś zmusza "wszystkich" do jedzenia bezwartościowego pokarmu?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście wszyscy mają bezobjawowe "niedobory".
Harper jest trudny, jeśli nie masz podstaw, ale polecam dział "Integracja metabolizmu" może sobie uświadomisz, że zapotrzebowanie na substancje regulatorowe nie jest "odgórne" i "stałe", tylko zależy od substratu pokarmowego i
"Nie żebym tam kogo chciał krytykować, ale fakty, które dociekliwsi znajdą bez problemu nawet w necie są takie: stres oksydacyjny jest niezbędnym elementem życia i nie jest aż tak szkodliwy jak "naukowcy" usiłują udowodnić, to po pierwsze.
Rodniki szczególnie tlenowy i hydroksylowy są niezbędnym elementem życia.
I wreszcie po trzecie: podawanie wszelkich znanych antyoksydantów nie powodowało spadku stężenia i produkcji oksydantów (badanie z przełomu wieku, skrzętnie ukryte, ale do znalezienia
@rudy_bigos: to ile teraz jest wit C w papryce 30,40,50mg/100g?
Odpowiem od razu ,co by nie tracić czasu :D
http://www.ptfarm.pl/pub/File/bromatologia_2011/1/br%201_2011%20s.%20017-024.pdf
Fizjologia nie jest mi obca, jak kolega napisał jestem zootechnikiem z wykształcenia.
Co prawda dotyczy ona zwierząt, ale ogólne prawa biologiczne, obowiązują i ludzi.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast w kwestiach dietetyki wierzę panom Kwaśniewskim, Janowi i Tomaszowi, ponieważ sprawdzałem ich wielokrotnie i wychodzi mi, że wiedzą, co mówią.