Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CeZ_: No ja doceniam. Bo ja jestem taką typową amebą "wyboostowaną" przez system. Więc stawiam siebie w sytuacji tego lepszego ode mnie teammate'a i w sumie mu współczuję ze musi grać ze mną xD.

Chociaż często gram jako lider bo lubię rzucać taktykami, a jak wiadomo liderzy nie muszą fragować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@softenik: e no mirek, kiedys mi dobralo silvera II, wbilem do MG1 chyba przy starych rangach, o boze co to byl za poziom w porownaniu do tego dzisiejszego XD ale wtedy na MG1 byl lepszy poziom niz na tych calych orełach suprimach i innych globalach, ale cos sie s---------o bo ostatnio mialem suprema zagralem pare razy i dobieralo mi takie scierwa typu 1/10, przynajmniej jeden na mecz, ba zdarzaly sie
  • Odpowiedz
@13vito37: kiedyś jak byłem w goldzie zresztą to pamiętam że normalnie mnie ludzie z MG brali do MM-a, bo jak wyszedłeś z silvera to już jakieś osiągnięcie było i coś chociaż potrafiłeś xD.

A teraz? MG, silver? co to za różnica...
  • Odpowiedz
@13vito37: noooo.
Praktycznie masz tylko 2 szanse na dobre oślepienie przeciwnika i kilka sekund na pomyślenie gdzie go rzucić. No chyba że z ziemi podniesiesz. Ja lubię wtedy odruchowo rzucić popflasha i oślepić najwięcej przeciwników. Fajne uczucie satysfakcji gdy wychodzisz i każdy zasłania ryja ręką xD
  • Odpowiedz