@obiedzony: Bo z moich danych zebranych na dwóch dużych polskich uczelniach wynika, że po powrocie z programu Erasmus około 40% miało potem problemy zdrowotne związane z chorobami przekazywanymi drogą płciową lub przez ślinę. Mononukleoza to prawdziwa plaga.
@Bergkamp: Ta, a po ślubie zabronić dziewczynie wychodzenia samej z domu, bo to też okazja to zdrady. Niby tak narzekacie na muzułmanów, a sami najchętniej byście założyli kobietom burki i trzymali je w zamknięciu.
No Erasmus różni się od normalnego życia, chyba że dla Ciebie normalne jest walenie w kanał 3-4 razy w tygodniu, życie na kupie w studenckich warunkach (akademik itp.przez rok) oraz wianuszek facetów, którzy nadskakują Ci co wieczór bo wiedzą, że jesteś z Polski i z czego słyną nasze wyjazdowiczki.
Ta, a po ślubie zabronić dziewczynie wychodzenia samej z domu, bo to też okazja to zdrady.
Niby tak narzekacie na muzułmanów, a sami najchętniej byście założyli kobietom burki i trzymali je w zamknięciu.
@janeeyrie: Mieszkałem w akademiku. Znałem ludzi z erasmusa którzy wyjeżdzali w różne rejony europy. Wszędzie ten sam schemat i niestety nasze studentki nie robią dobrej reklamy polskiej płci pięknej. Obracaj kota ogonem ale ogarnięty facet nigdy nie
@janeeyrie: Uwierz mi nie miałem "stulejarskiego" problemu na studiach i nie musze się dowartościowywać obrażając kobiety. Pewnie część historii jest przekolorowana ale stereotypy nie biorą się znikąd. Duża cześć dziewczyn dostaje niedwuznaczne propozycje bo w miejscach gdzie te studentki co roku lądują te stereotypy też się dziwnym trafem utarły.
Tekst OP to ewidentny bait ale niestety ma w sobie ziarnko prawdy i jak to się na wykopie mówi "niesmak pozostaje".
Niby tak narzekacie na muzułmanów, a sami najchętniej byście założyli kobietom burki i trzymali je w zamknięciu.
No Erasmus różni się od normalnego życia, chyba że dla Ciebie normalne jest walenie w kanał 3-4 razy w tygodniu, życie na kupie w studenckich warunkach (akademik itp.przez rok) oraz wianuszek facetów, którzy nadskakują Ci co wieczór bo wiedzą, że jesteś z Polski i z czego słyną nasze wyjazdowiczki.
@janeeyrie: Mieszkałem w akademiku. Znałem ludzi z erasmusa którzy wyjeżdzali w różne rejony europy. Wszędzie ten sam schemat i niestety nasze studentki nie robią dobrej reklamy polskiej płci pięknej. Obracaj kota ogonem ale ogarnięty facet nigdy nie
@Bergkamp: Teraz przez całe święta wszystkie będą płakać, że taka okazja ich minie (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez moderatora
Tekst OP to ewidentny bait ale niestety ma w sobie ziarnko prawdy i jak to się na wykopie mówi "niesmak pozostaje".