@puel: duże to ale dziękuję @magic96: @airdong: a jakieś paczki polecacie? widziałem coś do strutrury klas czy katalogów i było coś co podpowiada jak uzupełnić daną funkcję na podstawie jej prototypu
@wytrzzeszcz: Ja wiem, ze za takie rzeczy to uslysze "won do piekla, kurtyzano wsciekla" ale... Mimo mojej wielkiej milosci do VIM ostatnio zainstalowalem sobie Emacs. Oczywiscie uruchomilem tryb EVIL-mode (extensive vi layer). To jest najlepszy emulator VI jaki widzialem :)
Co daje sam emacs? Wszystko oprocz swietnego edytora tekstu (ale to naprawia evil-mode). Generalnie emacsowcy staraja sie nigdy nie opuszczac swojego edytora wiec buduja bardzo funkcjonalne IDE ;)
*
=
CTRL-X CTRL-O
Komentarz usunięty przez moderatora
@magic96: @airdong:
a jakieś paczki polecacie? widziałem coś do strutrury klas czy katalogów i było coś co podpowiada jak uzupełnić daną funkcję na podstawie jej prototypu
a to vundle to vimowy apt jak pip przy python
@airdong: dziekuje
Co daje sam emacs? Wszystko oprocz swietnego edytora tekstu (ale to naprawia evil-mode). Generalnie emacsowcy staraja sie nigdy nie opuszczac swojego edytora wiec buduja bardzo funkcjonalne IDE ;)