Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Co myślisz o tych następujących:
creative aurvana live 2
logitech g230
HyperX cloud
SENNHEISER HD380 PRO
Qpad QH-90
Ważna jest też polityka firmy aby nie było problemów w razie gwarancji. No i jaki sklep wybrać?
Tutaj jeszcze znalazłem (chyba) w miarę ogarniętą stronę z ciekawymi propozycjami:
http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/
Co myślisz o SHP9500, Pioneer SE-A1000 lub Sennheiser PC330? HX/Pro80 będą lepsze? Słuchawki nie muszą
Pioneery są dosyć słabej konstrukcji, jest z nimi sporo problemów. Te Philipsy to również świetne słuchawki, ale przyznam szczerze że nie mam pojęcia jak się sprawdzą jeśli chodzi o gry. A Pro80 jednak wciąż przebijają te Sennki.