Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
#januszebiznesu #allegro #oszukujo #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeżeli chodzi o wypełnienie tej tablicy to nazywa się to "plaster miodu" i jest stosowane wielu rzeczach np. drzwiach, meblach. Fakt, że to wypełnienie z Twojego zdjęcia jest trochę lipne, ale tym nie wygrasz ze sprzedawcą. Jakby cała tablica była z alu tej grubości to ważyła by z 15 kg i kosztowała z 400 pln. Trochę źle zinterpretowałeś opis.
Masz prawo do odesłania towaru przez 14dni bez podawania przyczyny, wiec sprzedawca nie może kręcić nosem. Dostajesz cenę produktu i przesyłki do ciebie. Po twojej stronie leży jedynie odesłanie.
Sprzedawca ma obowiązek zwrócić pieniądze jak najszybciej po otrzymaniu towaru, ale maksymalnie 14 dni. I tu zaczyna się problem. Firmy lubią na złość wykorzystywać w pełni ten czas.