Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#gimbynieznajo #beyblade
źródło: comment_rppcKzFA5uyI2bqBRkauFPp2024LriXs.jpg
PobierzMasz przynajmniej 2 osoby które nie widziały tego czegoś na oczy, i obie nie miały żadnego kontaktu z gimnazjum czyli tag źle użyty.
Dodatkowo jak mógł zmienić swoje pierwotne znaczenie? Mógł zmienić znaczenie ale nie pierwotne
Skoro twierdzisz, że #gimbynieznajo wymyślono do innego celu, niż ten, do którego obecnie służy, to jest to znaczenie pierwotne.
A tak poważnie dla mnie również #gimbynieznajo rozgranicza ludność mniej więcej w okolicy rocznika 1985 (no dobra dodajmy +5 czyli 1990), który to mniej więcej jako ostatni robił jeszcze 8 klas podstawówki. Te +5lat to na margines bezpieczeństwa i na fakt, że wiele się akurat w 1990 zmieniło :)
Walka z tym, to jak walka ze zmienieniem znaczenia "lol" u nas, które trochę się różni od "lol" w anglojęzycznym internecie.