Wpis z mikrobloga

Używa ktoś takich operatorów jak Nju Mobile, Virgin czy też Mobile Vikings? Tak sobie myślę, żeby wymienić Play na Virgin bo mają ciekawą ofertę (dajo 10GB neta) za 49 plnów przy przenoszeniu numeru i wszystko no limit). Jeżeli to jest na kartę to jak z płatnościami. Sorry jeżeli głupie pytanie ale jestem zielonka w temacie...( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gsm #telefony #play #virginmobile #njumobile #mobilevikings
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blaiseblaise: Ja przeszedłem z play do virgin i jestem zadowolony, mam taryfę za 29 zł, do tego 5 GB neta i nielimitowane rozmowy oraz sms-y. Nie wiem jak w innych bankach, ale w ing mogę doładować sobie konto lub zlecić stałe doładowania.
  • Odpowiedz
@blaiseblaise: ja sie przenioslem z play do virgin i nie narzekam. Doladowuje przez net tj. stronke virgin. Za 19 zl sciaganych automatycznie z konta mam pakiet sms bez limitu, 100 minut rozmow i 2gb netu, drozsze pakiety tez sa. Ja polecam
  • Odpowiedz
@blaiseblaise: mam nju odkąd weszło i gorąco polecam. A oferta tandem po prostu miażdży. Za 48 zł na miesiąc ty+druga osoba (w praktyce to jest 39 zł + 9 zł numer dodatkowy) macie wszystko no limit (rozmowy, smsy, mmsy i internet od 3gb do 9 gb w zależności od stażu)
  • Odpowiedz
@bolczan: tylko, że ja chciałbym mieć tanio ale wygodnie. Nie chce mi się cały czas czegoś włączać na stronie. W tym widzę przewagę abonamentów, płacę raz miesięcznie i mam spokój...Ale wychodzi dyszka drożej.
  • Odpowiedz
@blaiseblaise: dolnosląskie/Wrocław here. Ale też często jestem w małopolskie (Kraków i okolice Nowego Sącz), śląskie (Kato, Bytom i taka wioska Bobrowniki). Moja tesciowa też korzysta z tego (xD) i nie narzeka - choć babeczka mocno into internety, a głównie w Bobrownikach siedzi. Nigdy nie miałem problemu z zasięgiem.

Niestety ty chyba nic nie otrzymasz, ale ja podajże miesiąc doładowania.
  • Odpowiedz