Aktywne Wpisy
km00787 +164
To jest mocniejsze od afery z Lewandowską. Żona Kamila Stocha, Ewa, pokazuje jak można się bawić bez męża. Wczoraj nagrała szereg relacji, w których opowiada jak jakiś czas temu zafascynowało ją selfie młodego ukraińskiego przystojnego typka, a właściwie jego oczy. Było to na tyle silne, że zaczęła z nim pisywać na insta... Wydarzenia potoczyły się tak, że spotkała się z nim na Ukrainie.
Z resztą, obejrzyjcie sami jej intymne wywody z instagramowych
Z resztą, obejrzyjcie sami jej intymne wywody z instagramowych
owocliczi +782
Post o Von Levicki vel Chahmentzki spadł z rowerka, dzięki szanownej moderacji z Klanu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Frajerzy z MLM dbają o to, żeby ich bzdury nie wylazły na wierzch, no bo kto by chciał potem dołączyć do ekipy wyśmiewanej w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mechanizm wyparcia jest silny, ale ma swoje granice.
Jako, że odzew zrobił się ogromny NO TO SIĘ
Frajerzy z MLM dbają o to, żeby ich bzdury nie wylazły na wierzch, no bo kto by chciał potem dołączyć do ekipy wyśmiewanej w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mechanizm wyparcia jest silny, ale ma swoje granice.
Jako, że odzew zrobił się ogromny NO TO SIĘ
Dzień 8 - kod język na dziś: ruby
Łatwo poszło, w przeciwieństwie do dnia poprzedniego, którego jeszcze nie spushowałem bo C śmierdzi :D
#programowanie
@maciekmm_net: C jest całkiem w porządku.
Dla samplowego inputu działa, dla preparowanego już nie. Wydaje mi się, że writuje coś out of bounds. Ale nie wiem czy jest to null terminator (teoretycznie nie powinien być ale dorzuciłem jedynkę do destination na wszelki.
Treść: http://adventofcode.com/day/7
tutaj kolega chlorka hehe
nawet cie cały czas obserwuję na githubie