Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Dzień 8 - kod język na dziś: ruby
Łatwo poszło, w przeciwieństwie do dnia poprzedniego, którego jeszcze nie spushowałem bo C śmierdzi :D
#programowanie
@maciekmm_net: C jest całkiem w porządku.
Dla samplowego inputu działa, dla preparowanego już nie. Wydaje mi się, że writuje coś out of bounds. Ale nie wiem czy jest to null terminator (teoretycznie nie powinien być ale dorzuciłem jedynkę do destination na wszelki.
Treść: http://adventofcode.com/day/7
tutaj kolega chlorka hehe
nawet cie cały czas obserwuję na githubie