Aktywne Wpisy

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 91.1% (41)
- Nie 8.9% (4)

banzi +17

https://plus.google.com/116078107793065522647/about
#ewatylman #csiwykop
źródło: comment_jK8ZELRmVDs0LlU5zVBkC2Qv3yXlHdxu.jpg
PobierzPS. to w koncu kto mam ten telefon jej
?
Nie znalazłem nigdzie informacji o tym, kto ma, czy kto mógłby mieć, jej telefon. Wiem, że podobno przez cały felerny wieczór miała telefon wyłączony (rozładowany?). Kilka dni temu było info o tym, że brat Ewy "dostał" się do jej konta i przekazał dane dostępowe policji.
Puszcze info jeszcze na policję i do Rutkowskiego.
Jeśli zgłosi to ktoś na policję to spoko. Nawet jeśli lokalizacja była usunięta, to jest zarchiwizowana u wielkiego brata G, więc bez obaw. Druga sprawa, to telefon z selfie jest Samsungiem - do nich też warto byłoby się zgłosić. Samsung też lubi zbierać informacje o swoich klientach, w tym o lokalizacji, aktywacji i uruchomieniach urządzenia. Niekoniecznie ich o tym informując ( ͡° ͜ʖ ͡