Aktywne Wpisy

moll +69
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://plus.google.com/116078107793065522647/about
#ewatylman #csiwykop
źródło: comment_jK8ZELRmVDs0LlU5zVBkC2Qv3yXlHdxu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie tylko czy Ewa wie o takiej opcji która standardowo jest wyłączona, a 2 żeby mieć aktywne opcje programistyczne to też trzeba je w specjalny sposób uruchomić.
Potwierdził mi natomiast, że:
1. "na Twoje pytanie odpowiedz brzmi - googiel nie myli sie" - pytanie brzmiało, czy Google mogło aż tak pomylić się z lokalizacją
2. "jak z konta
Sam w historii lokalizacji miałem dziwne pozycje - prawdopodobnie lokalizacja po stacjach bazowych - pokazywało mnie np. na Cyprze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Są to pojedyncze lokalizacje, myślę że gdyby w przypadku jej telefonu to się powtórzyło to wtedy można się martwić.
Przypadek wskazania Indii u wykopowicza 2 lata temu:
http://www.wykop.pl/link/1771730/historia-twojej-lokalizacji/#comment-18691574
Może zapytaj się przy okazji kolegi z G, czy np. w przypadku gdy Google Polska dostaje od sądu nakaz dotyczący udzielenia informacji o użytkowniku, to czy może to wykonywać support z Indii. Być może w jakimś przypadku mogło nastąpić lokalizowanie po IP/sieci WiFi (jakikolwiek błąd).
Bo że takie działania, w formie zwrócenia się o udzielenie informacji zostały podjęte w ciągu tych 2 tygodni od zaginięcia, chciałbym nie wątpić. Tj nie