Aktywne Wpisy

MonazoPL +51
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
Analny_Rozrabiaka +106

https://plus.google.com/116078107793065522647/about
#ewatylman #csiwykop
źródło: comment_jK8ZELRmVDs0LlU5zVBkC2Qv3yXlHdxu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie tylko czy Ewa wie o takiej opcji która standardowo jest wyłączona, a 2 żeby mieć aktywne opcje programistyczne to też trzeba je w specjalny sposób uruchomić.
Potwierdził mi natomiast, że:
1. "na Twoje pytanie odpowiedz brzmi - googiel nie myli sie" - pytanie brzmiało, czy Google mogło aż tak pomylić się z lokalizacją
2. "jak z konta
Sam w historii lokalizacji miałem dziwne pozycje - prawdopodobnie lokalizacja po stacjach bazowych - pokazywało mnie np. na Cyprze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Są to pojedyncze lokalizacje, myślę że gdyby w przypadku jej telefonu to się powtórzyło to wtedy można się martwić.
Przypadek wskazania Indii u wykopowicza 2 lata temu:
http://www.wykop.pl/link/1771730/historia-twojej-lokalizacji/#comment-18691574
Może zapytaj się przy okazji kolegi z G, czy np. w przypadku gdy Google Polska dostaje od sądu nakaz dotyczący udzielenia informacji o użytkowniku, to czy może to wykonywać support z Indii. Być może w jakimś przypadku mogło nastąpić lokalizowanie po IP/sieci WiFi (jakikolwiek błąd).
Bo że takie działania, w formie zwrócenia się o udzielenie informacji zostały podjęte w ciągu tych 2 tygodni od zaginięcia, chciałbym nie wątpić. Tj nie