Wpis z mikrobloga

Chciałbym wiedzieć na ile pod tym tagiem #gielda są wyjadacze, grube ryby, a na ile faktycznie portfele po kilkaset złotych i granie dla fun-u przegrywania na Wykopie i pośmiania się. Dajcie screeny.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@world: powtarzam jeszcze raz, nie ma easy money. większość ludzi tutaj to jest kapitał dla grubasa. nie ma takich historii ze przychodzi sobie ktoś kupuje obojętnie co, pojęcia nie wie co robi, bierze bo inni go nagonili, fiku miku fąfąfa i wszyscy zostają milionerami trzymają się za ręce i wspólnie tańczą

wszędzie gdzie są pieniądze jest bardzo bardzo mało miejsca, tylko nikt o takich leszczach nie wie

tu masz jak
pysznewpierdalator - @world: powtarzam jeszcze raz, nie ma easy money. większość ludz...
  • Odpowiedz
@Dalegor_: ja mowie o akcjach szczura a nie platformie na której kupujesz etfa. chociaż do samego xtb tez mam mieszane uczucia.
tak jak jeden Mirek pisał w ogóle nie zdziwiłaby mnie informacja "no sorki nie mamy waszej kasy bo wj3balismy depozyty klientów w bitcoin i się zesralo hehe"
  • Odpowiedz
@Dalegor_: mam na myśli ze knf nic nie znaczy, miałeś cinkciarza, zondę, wgi, idea bank... jak cos trafia na listę ostrzeżeń knf to juz jest po temacie i nic nie wyciagniesz

a model biznesowy polegający na kupowaniu każdego g0wnianego youtubera żeby jakiś kompletnych naiwniaków przyciągnąć jak jakieś krwa stronki ze skrzynkami nie jest dla mnie wiarygodny i tyle. póki co xtb wyglada ok formalnie, ale gdzieś tam się lampka zapala.
  • Odpowiedz
jak cos trafia na listę ostrzeżeń knf to juz jest po temacie i nic nie wyciagniesz

@pysznewpierdalator: zonda była na liście ostrzeżen od 2018, problem z wypłatami pojawił się w 2026. Tego, że ludzie mieli to w dupie, to już pozostawię bez komentarza. Odnoszę wrażenie, że mylisz przyczynę ze skutkiem. To, że coś trafia na tą listę nie oznacza, że środki są całkowicie blokowanie, bo jak widać taka zonda sobie
  • Odpowiedz