Wpis z mikrobloga

@paprykarzszczecinski1: Miałem jedną taką znajomą co jeździła na moto w sukienkach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Twierdziła, że ma ładne nogi i chce je pokazywać. Taka dosyć typowa #atencyjnyrozowypasek. Mówienie jej, że jak przytrze to już nie będzie miała ładnych nóg nic nie dawało. Całe szczęście szlifa nigdy nie miała. Przestała też w ogóle jeździć na moto.
  • Odpowiedz
@querly: zaraz zostaniesz z-----y od stulejarzy od sesji golych lasek na moturach i jeżdżącyh w stringach.

eh, mega nienawidzę takich atencyjnych dziwek na moto jak powyzej w filmiku :/
  • Odpowiedz
film został zrobiony w podziękowaniu za prezent :) a fakt ze znajomi wysłali go dalej w sieć i zobaczyła go dość spora grupa odbiorców to wydaje mi sie ze nie jednej osobie pojawił sie uśmiech na twarzy :) jazda w legginsach mnie nie kręci, takze jezeli widzisz jak świece na filmie dupą to wiedz ze zrobiłam to dla pomysłodawczyni prezentu nie dla publiki - gdybym chciała milion wyświetleń chociaż nie mam z
  • Odpowiedz
@Stitch: Widać, że jest samoukiem, to tyle. Nie chcę wydawać werdyktu bo nie wiem jak jeździ. Znam kilka osób, które nie mają 'techniki' a na torze by mnie rozjechały jak pieseczka :)
  • Odpowiedz
  • 0
@querly: jeździc cos tam umie, ale attentiom whore jest mega. a jest pelno rozowych jezdzacych co nie robią tego w taki gimbusowy sposob jak dzikuska. Z normalny to np Ewka Pieniakowska. Mega osoba na zywo i mega sie ją ogląda
  • Odpowiedz
@Stitch: Ło lolku z normalnych Ewa Pieniakowska? Toś d-----ł. Jazda od wielu lat na tym samym poziomie, gwiazdorzenie na stunt gp, na filmikach kupa efektów i ładnych ciuszków icona, a jazdy brak.
  • Odpowiedz