Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +7
#przegryw #warszawa #przegrywpo30tce #p0lka #zwiazki #samotnosc #pieklomezczyzn #blackpill #redpill #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #mokebe
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
Neeveermind +31
Chciałem "zalegalizować" win10:
1. Mam legalnego Win7pro, zainstalowałem go na komputerze (tak na czysto, dla formalności). Aktywowałem. OK
2. Pobrałem w nim "darmowe upgrade do win10" - zainstalowało się,
3. win10pro twierdził że jest aktywowany. działało... (w sensie że komputer startował, dało się zrobić coś)
4. aż po jakichś 4 restartach, gdy pobrało kilka poprawek.... hasło użytkownika nie pasuje/niepoprawne (gdzie na 100% hasło jest ok, bo mam obraz systemu win7 zrobiony przed upgradem, przywróciłem go i na to samo hasło się loguje)
5. dobra, mówię sobie "gwizd z tym 10 upgradowanym"
ponoć przecież aktywacja "sama się przenosi" na już wcześniej aktywowaną 10tkę na tym samym komputerze?
6. mam ściągnięte iso win10pro, odpalam... ale on pyta mnie o S/N - ten z wcześniejszej 7 nie pasuje oczywiście ;/
co zrobić? Instalować bez seriala? Jak to zrobić by uzyskać "czystą instalację" z iso, a równocześnie zachować aktywację/legalność?
#komputery #windows
na etapie jak masz win7 i zrobisz upgrade, na w10 mozna wydobyc nr seryjny od w10 i zrobic czysta instalacje z pominieciem w7.
np licencecrawler
@WapniakZJury: oczywiście że nie przyjmuje...
TUTAJ Można ściągnąć najnowszy obraz iso.
@eragonn14: ściągnąłem to 10586 i poszła instalka na serialu z 7ki, zobaczymy co będzie po instalacji
Po zainstalowaniu (na czysto, na świeży pusty dysk) z iso 10586 z podaniem klucza win7pro - zainstalował się bez protestu, po instalacji twierdzi że został już aktywowany. Działa.
Strasznie duso syfu mam po upgrade do 10 z win7 pro
@eragonn14: no mnie wkurzyło np to, że nadal dysk jest "win7-zgodny" - nie można przełączyć na szybkie bootowanie, musi być bios ustawiony na legacy, nie uefi, i muszę oglądać całe to wykrywanie dysków, ramów i innych smieci, które po przełączeniu w fast-boot-uefi są tylko mignięciem...