Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +45
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +259

4k netto to za dużo. Myślę że koło 3max z Twoim doświadczeniem + jak sam mówisz że jesteś bardzo przeciętny.
A w widełkach się orientujesz?
Jeżeli zależy Ci tak bardzo na kasie, to idź jako programista JS z jakimś reactem albo angularem. Wtedy możliwe że dostaniesz te 4k
@Leniwiec1: Studio is must have w koro?
@dinor913: mniejszość jest głośna. Zakładając 0 doświadczenia tyle dostaniesz albo w firmie, która ma sporo gotówki, albo znają stawki programistów, ale nic poza tym, ewentualnie jak jesteś zajebisty i chcą Cię wciągnąć zanim ktoś inny to zrobi.
A jak jesteś lepszy we frontendzie to celuj we frontend to powinieneś znaleźć firmę, która tyle Ci da.
@Leniwiec1: pewnie robi w wersji Script ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po kilku latach jak będziesz ogarnięty, to sobie odbijesz.
Zresztą nawet Google to tylko utrzymuje, bo utrzymuje.
A GWT jest używane w Google często i gęsto, wbrew pozorom.
@dinor913: może to studenci - płaca niższe podatki.