Aktywne Wpisy

PachneImbirem +150
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +86
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

4k netto to za dużo. Myślę że koło 3max z Twoim doświadczeniem + jak sam mówisz że jesteś bardzo przeciętny.
A w widełkach się orientujesz?
Jeżeli zależy Ci tak bardzo na kasie, to idź jako programista JS z jakimś reactem albo angularem. Wtedy możliwe że dostaniesz te 4k
@Leniwiec1: Studio is must have w koro?
@dinor913: mniejszość jest głośna. Zakładając 0 doświadczenia tyle dostaniesz albo w firmie, która ma sporo gotówki, albo znają stawki programistów, ale nic poza tym, ewentualnie jak jesteś zajebisty i chcą Cię wciągnąć zanim ktoś inny to zrobi.
A jak jesteś lepszy we frontendzie to celuj we frontend to powinieneś znaleźć firmę, która tyle Ci da.
@Leniwiec1: pewnie robi w wersji Script ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po kilku latach jak będziesz ogarnięty, to sobie odbijesz.
Zresztą nawet Google to tylko utrzymuje, bo utrzymuje.
A GWT jest używane w Google często i gęsto, wbrew pozorom.
@dinor913: może to studenci - płaca niższe podatki.