@Zircon: zdjęcie zabójcze - szczególnie ten firmowy uśmiech z lekko rozdziawioną paszczą i lekko uniesioną brodą... ... ale #merytorycznie: - gość jest młody - od kiedy na wykopie to wada? co się stało z tym całym hurr durr czas na zmianę pokoleniową? - gość się uczy na dobrym uniwersytecie i w kierunku, powiązanym z obowiązkami - gość nie zostaje ministrem, a doradcą
@Zircon: A mi jest smutno, pewnie za kilka lat 13 listopada 2015 uznaja za rozpoczecie 3 wojny swiatowej, a my sobie wybieramy dwudziestoletnich doradcow w MON. To jest jakas dziwna prowokacja ;/
@Zircon: W pierwszej chwili pomyślałem, że ktoś sobie chyba jaja robi, że taki gówniarz będzie doradcą... Dwudziestolatek... jak on ma doradzać w sprawie obrony narodowej naszego kraju?! Jestem załamany ( ͡°ʖ̯͡°)
@tony_soprano: to jeszcze w ramach porównania praktycznie identyczna reakcja Na Temat i TVN w podobnej
... ale #merytorycznie:
- gość jest młody - od kiedy na wykopie to wada? co się stało z tym całym hurr durr czas na zmianę pokoleniową?
- gość się uczy na dobrym uniwersytecie i w kierunku, powiązanym z obowiązkami
- gość nie zostaje ministrem, a doradcą
Dwudziestolatek... jak on ma doradzać w sprawie obrony narodowej naszego kraju?!
Jestem załamany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_8s7lDebk3ZXaRm6FpIcHVarmC6jTSw2j.jpg
Pobierz