Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +1
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.

#wojna #przemyslenia Ciekawe co by było jakby hitler nie był tak zachłanny i spoczął na tym co już zagarnął zamiast atakować ZSRR?

Potrzebuję takiego regexa:
np. var str = "Bla bla bla m o n o d y s c y p l i n a blablabla, bla bla bla. Lorem ipsum c y b e r n e t y k a , mini pini sini da bum tsy.";
Żeby dopasowało do wszystkich wyrazów które mają space między znakami.
Wstępnie wiem, że musi mieć spację po ostatnim znaku.
Składać się z co najmniej 3 znaków nie białych - żeby pominąć spójniki typu "i", "a", "o".
Ale jak już znajdzie 3 to powinno szukać dalej a nie się zatrzymywać.
var tab = str.match(/* co tutaj?*/);
@look997: co masz na myśli
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Pomożesz?
str.match(/([a-z] ){2,n}/);
@wytrzzeszcz: A to nie wykrywa nic. Nie pamiętam dobrze regexów, pewnie jakiś banalny błąd.
[\u0104\u0106\u0118\u0141\u0143\u00D3\u015A\u0179\u017B\u0105\u0107\u0119\u0142\u0144\u00F3\u015B\u017A\u017C]Stąd: http://stackoverflow.com/questions/12896985/regex-modifier-u-in-javascript
nie wiem tylko czy to jest pod php czy js.
chyba to ostateczna wersja:
/ ([a-zĄĆĘŁŃÓŚŹŻąćęłńóśźż] ){2,}/gPomija gdy np. znak enter "\nm o n o d y s c y p l i n a". także potrzebna poprawka!
@wytrzzeszcz: To też dodam A-Z ale akurat mam problem z tym że mi wykrywa " o n o d y s c y p l i n a" zamiast "m o n o d y s c y p l i n a" bo przed m jest enter.
Jak to naprawić?
To nie wystarczy:
/\s([a-zĄĆĘŁŃÓŚŹŻąćęłńóśźż] ){2,}/g