Cześć Miry, chciałem was prosić o pomoc przy złożeniu pc do 2000 tysi. Komputer ma być czysto do gier. Zestaw chciałbym żeby był wyposażony w wbudowana kartą wifi. Komputer mam zamiar kupować w xkomie lub morele. Następne 1000zł chciałbym przeznaczyć na monitor klawe, myszkę oraz windows 7 i tu drugie pytanie do was czy możecie coś z tego polecić? #pc Przepraszam jeżeli niepotrzebnie budzę ludzi z tagu #pcmasterrace ( ͡°͜ʖ͡°). Pozdrawiam
Raczej nie uzyskam nici porozumienia.Tak czy siak.. Dziekuje wszystkim @bk88: @Bialy_Mis: @Millduck: @sequel: Tobie również @lotarg: oraz miłego dnia. Mam wszystkie potrzebne informacje (tak mi sie wydaje) gdybym jednak miał jeszcze jakieś pytanie pozwolę sobie zawołać ( ͡°͜ʖ͡°)
@marcuus2: za 2k da razie, osobiscie poszedłbym w klasykę do OC czyli g3258 @4200 do tego jakies chlodzenie typu spartan pro. Gtx750ti tez mozez podkrecic. 2x4gb ram jakiegos hyperxa. Mobo na podstawce 1150 za 300 kupisz juz dobra do OC i zasilacz 450w od corsair. Stwrzczy kasy na ssd i wifi.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#pc Przepraszam jeżeli niepotrzebnie budzę ludzi z tagu #pcmasterrace ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pozdrawiam
Kazdy będzie miał inne zdanie i tyle
taka propozycja
zestaw all (z windowsem)
http://www.morele.net/inventory/info/OuSNMH/