Cześć Miry, chciałem was prosić o pomoc przy złożeniu pc do 2000 tysi. Komputer ma być czysto do gier. Zestaw chciałbym żeby był wyposażony w wbudowana kartą wifi. Komputer mam zamiar kupować w xkomie lub morele. Następne 1000zł chciałbym przeznaczyć na monitor klawe, myszkę oraz windows 7 i tu drugie pytanie do was czy możecie coś z tego polecić? #pc Przepraszam jeżeli niepotrzebnie budzę ludzi z tagu #pcmasterrace ( ͡°͜ʖ͡°). Pozdrawiam
@marcuus2: Z budżetem 2 mln PLN ("2000 tysi") radziłbym popytać bezpośrednio u firm składających superkomputery - oszczędzisz na pośrednikach ( ͡°͜ʖ͡°)
@sequel: Prawilna karta grafiki do większości gier to koszt około 1k PLN a gdzie reszta? Eee wykopowi specjaliści złożą komputer który już gier w 2016 roku nie będzie odpalał. @bk88: Serio? i3 do gier? xD
@lotarg: Proszę.. po co chcesz negować jeżeli i tak mnie stać nie będzie by złożyć komputer za 4k. Po to wpisałem takie ramy bo wiem że grać można i na mniejszych zestawach a dysponuje taką kwotą. Wychowałem się na crteku i fx5200 gdzie przez wiele lat go miałem i nigdy nie musiałem mieć full by cieszyć sie z rozgrywki.
@bk88: A Ty chyba czytasz bez zrozumienia. Komputer typowo do gier jest tożsame z tym, że jest to sprzęt o co najmniej kilka półek wyżej niż biurowy. Sam znam ludzi, którzy chcieliby mieć super sprzęt do grania we wszystko na FHD i nie zapłacić więcej niż 2-3k PLN dlatego tak piszę.
@bk88: daj spokój nie ma co ku tłumaczyć. Dla niego komputer typowo od gier pewnie zaczyna się od i7 ( heh) i 970 a najlepiej to Titan. Na pentiumie i karcie 5770 grałem w gta5...
#pc Przepraszam jeżeli niepotrzebnie budzę ludzi z tagu #pcmasterrace ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora
Eee wykopowi specjaliści złożą komputer który już gier w 2016 roku nie będzie odpalał.
@bk88: Serio? i3 do gier? xD
@bk88: A Ty chyba czytasz bez zrozumienia. Komputer typowo do gier jest tożsame z tym, że jest to sprzęt o co najmniej kilka półek wyżej niż biurowy. Sam znam ludzi, którzy chcieliby mieć super sprzęt do grania we wszystko na FHD i nie zapłacić więcej niż 2-3k PLN dlatego tak piszę.
Na pentiumie i karcie 5770 grałem w gta5...