Aktywne Wpisy
Nurbon +491
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

na zks placisz za samo ammo i masz cala reszte gratis / mozesz wybrac dowolna ilosc
na zks przychodzisz kiedy chcesz. na ich stronie - http://www.zks.waw.pl - sprawdz czy termin wizyty nie pokrywa sie z jakimis zawodami bo wtedy moze byc 100+ osob rownoczesnie i bedzie ciasno. przed pierwsza wizyta zobacz sobie moj filmik + mozesz powiedziec instruktorom "strzelam pierwszy raz ale widzialem juz film pana buraka
Dziś na spotkaniu w korytarzu inny kumpel mnie podpytał jak patent, a szefu tylko wtrącił, żebym robił bo nam takich ludzi potrzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vicking: Szefa akurat pod tym kątem mam spoko, tylko koledzy tacy przestraszeni :P
Pierwszy raz trzymalem bron. Korzystajac ze wskazowek @brzydkiburak powiedzielismy ze jestesmy lamy i instruktorzy wszystkiego pilnowali i spokojnie wytlumaczyli.
Od tej pory bylismy juz kilka razy i nawet strzelalismy z AK47 :)
@BrzydkiBurak: Mam jeszcze pytanie - jak wygląda zapisanie się do klubu strzeleckiego by kiedyś zrobić patent? Trzeba wystrzelać trochę godzin, czy można po pierwszej wizycie zastanowić się nad dołączeniem? Wiąże się to z jakimiś opłatami?
jesli chcesz do klubu sportowego po patent to polecam tez zarejestrowac sie rownoczesnie w stowarzyszeniu kolekcjonerskim - tu polecam
http://www.zks.waw.pl/index.php/10-elementy-statyczne/24-oferta-zks-warszawa
jest napisane, że za wyjątkiem poniedziałków. To błąd? :>
przed chwila zadzwonilem zapytac i mila pani powiedziala ze 7 dni w tygodniu 9-19 i "da znac webmasterowi by poprawil". tylko wiedz ze strzelnica bezwzglednie o 19 sie zamyka wiec tuz przed zamknieciem nikt juz ci broni i ammo nie wyda bo o 19 wszystko musi trafic do magazynu ;)