Aktywne Wpisy
kopytakonia +12
pomóżcie mi wymyślić nazwę dla firmy piszaca oprogramowanie
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
Ktoś wrzucił fotkę Semi i naśmiewają się że wygląda paskudnie ¯\(ツ)/¯
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
od razu powiem, że #niepopularnaopinia
Jestem trochę pijany, ale co mi tam. Ostatnio dużo się dzieje w moim życiu. #emigracja do #uk tak w sumie z biegu. Nowa #pracbaza (nie praca marzeń co prawda) ale na tyle dobra, żeby utrzymać tu dwie osoby przez pół roku, bez żadnego problemu i spłacać zobowiązania jakie mamy w Polsce. Potem mój #rozowypasek znalazł pracę też. Mieszkaliśmy w dziurze w dupie, teraz mieszkamy w #manchester. Stać nas było #!$%@?ć hajsy na kaucje, bondy i inne upfronty. Mówię biegle w języku, uczę się go w sumie od ponad 15 lat, jestem w tym naprawdę dobry, potrafię zadziwić nawet anglików. Do meritum: od jakiegoś czasu nie robię zakupów w "polskich sklepach" #pdk Dlaczego? Bo mi wstyd. Wstyd mi za moich rodaków. #!$%@?ńcy bez ogłady, kultury. A przede wszystkim, bez znajomości języka. #!$%@?ą się tu, robią gnój i siarę na całą Europę. Sama esencja #janusze I #sebix, nie wspominając o #karyna. Wyjechali tu, robią najciężej za najniższą i myślą, że Pana Boga złapali za nogi. To dopiero jest prawdziwa #patologiazewsi
hejt dla hejtu
@el_capitano_grande: chyba jednak popularna.
a to, że oni sobie tak manifestują patriotyzm, czy tam tak zapełniają pustkę którą odczuwają z tęsknoty za matuszką Polską-spoko, przecież angoli to #!$%@?, tylko my mamy jakieś dziwne uczulenie na takie zachowania.
Ad rem - patologia jest niestety wszędzie, im niższy poziom owej, tym za więcej sie uważają. Osobiście jestem rzadko w polskim sklepie, ale tutaj (Barnsley) jest spokój nawet, choć moja opinia pewnie jest średnio miarodajna przez to, że nie jestem tam zbyt
i jak wrażenia z blackapulco?