Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +171
Edytor tworzyliśmy z myślą o inżynierach i programistach (tych ciukających za 15k też ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), a jest Was na wykopie wielu. Rzućcie okiem, wytknijcie błędy, sugerujcie funkcje i ulepszenia. TrueSight jest bezpłatny do dowolnych zastosowań, miłego używania. Program dostępny jest tutaj: http://mydatasoftware.com
#programowanie #programistaza15k #truesight
@Xanthia: to ktoś jeszcze używa systemów 32-bit? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kolesnikov: w vimie, c++ i qt5
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem, że edycji jeszcze nie ma?
Feature request: fajnie byłoby dopisać grupowanie hexów na 16, 32 i 64 bitowe oraz wyświetlanie jako floaty/double.
@laoong: edycja działa, edycję włączasz I, wychodzisz ESC
request noted
Nie wiem czy to bug czy ficzer, ale ten tryb uruchamia się tez klawiszem "a", tylko że kursor przeskakuje wtedy o bajt do przodu (zresztą tak przypadkiem
jeżeli takie macie podejście, to pewnie będzie to mój ulubiony edytor hexowy :)
Zróbicie feature żeby w łatwy sposób (np. importując plik .h lub wpisując definicję) dekodować