Wpis z mikrobloga

@przemyslany_nick: I co z tego że się tam wyświetliła? :P Mógłbyś nie być chamski i jej oszczędzić wylądowanie we wpisie na mikroblogu. Kto wie czy jakieś głupie wykopki albo karchany nie będą jej teraz na PW męczyć...
  • Odpowiedz
@kicioch: nie rozumiem o co sie rozchodzi, przeciez to wlasciciel profilu decyduje co jest do wgladu publicznego a wiadomosci od nieznajomych laduja w "Others" czyli nawet nie dostanie powiadomienia że ktoś do niej pisał.
  • Odpowiedz
@karid: Ale po co wrzucać tu zdjęcia jakiejś laski i podawać jej imię i nazwisko? Dla mnie to po prostu jest chamskie z jego strony i gdyby ktoś zrobił coś takiego z moim profilem to bym zabiła :]

@przemyslany_nick: Gimby aż takie głupie nie są, uwierz. Sam link im wystarczy, podsuwać im nic nie trzeba.
  • Odpowiedz
@kicioch: + nie wrzuciłem niczego, czego nie było na wykopie. Zgadnij gdzie znalazłem ten profil. NA WYKOPIE. Nie rozumiem - likuje wykop na fejsie i wyświetla się na całym wykopie - nic nie zareaguje. Dodasz wpis z tym samym linkiem, który wisi tam jakiś czas - KATALIZATOR GIMBOZORDÓW. To jest bezsensowny tok myślenia kiciochu. Naprawdę.

W takim razie ta dziewczyna sama jest chamska, bo się pokazała na wykopie?
  • Odpowiedz