Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +485
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +31
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Transakcja nie wpływa w jakikolwiek sposób na korzystanie z Serwisu. W związku z tym, że jesteś użytkownikiem Serwisu, w celu dalszego świadczenia usług w Serwisie, koniecznym jest przetwarzanie przez Nabywcę udostępnionych przez Ciebie danych osobowych. Przetwarzanie Twoich danych osobowych odbywać się będzie na podstawie ustawy z 2001 roku o przetwarzaniu danych osobowych (138(I)2001) [wraz z poprawkami numer 37(I)/2003) oraz 105(I)/2012] oraz rozporządzenia dotyczącego komunikacji elektronicznej i usług pocztowych z 2004 roku (112(I)/2004).
Informujemy, że od dnia 30 października 2015 roku administratorem Twoich danych osobowych jest Xevin Consulting Limited z siedzibą przy ulicy Gr. Xenopoulou 17, 3106 Limassol, Cypr, a dane przetwarzane są w celu i w zakresie właściwym dla usług świadczonych w Serwisie.
Źródłem danych jest GG Network S.A. w likwidacji z siedzibą w Warszawie (03–812) przy ul. Kamionkowskiej 45.
Przypominamy, że masz prawo do dostępu do swoich danych oraz do ich poprawiania w każdym czasie, jak również żądania zaprzestania przetwarzania Twoich danych, co może jednak ograniczyć lub uniemożliwić korzystanie z Serwisu.
Jednocześnie informujemy, że możesz korzystać z zainstalowanej na Twoim urządzeniu aplikacji Komunikator GG. Jeśli do 15 listopada 2015 roku nie dokonasz jej deinstalacji, wówczas uznamy, że w tym dniu nastąpi zawarcie umowy licencyjnej na korzystanie z Komunikatora GG z Nabywcą, na dotychczasowych warunkach, określonych tutaj, a umowa dotychczasowa w tym dniu wygaśnie.
http://www.gg.pl/komunikat/
#gg #gadugadu
Jak przerzutkami w rowerze z komunii #suchar :)
A tak BTW, GG wystawione na sprzedaż jest a czy może wiesz czy ma implementację jakąś z wtyczki czy jak kto woli z FB? GG Używałem przez krótki okres czasu, zawsze bardziej ufałem Tlen.pl ;)
I teraz sobie przypomniałem, że oni kupowali "nas"
@Arteveld: Ja osobiście sądzę, że dokładniej chodzi o zalogowanie do serwera a nie odinstalowanie aplikacji...