Wpis z mikrobloga

tyle raka w kilku minutach. Ciekawe co ona daje od siebie...

@technic: @anonim1133: nie rozumiem, czemu rak? Jesli jest ogarnieta, a sprawia takie wrazenie, to o co chodzi?
Moze i jest to wszystko na wyrost, ale kazda rozsądna kobieta, ktora powaznie mysli o zyciu by tak chciala. Tylko oczywiście nie kazda jest w stanie przyznac sie do swoich potrzeb. Znam sporo ambitnych kobiet i one serio mysla podobnie.
  • Odpowiedz
@typowa_zielonka: a ja mam wrażenie że to tan typ księżniczki. Chciałaby wszystko mieć na tacy a nie umie nawet obrać ziemniaków albo zrobić prania.
Na dobrą sprawę mam wrażenie że ona z nikim na dłuższą metę nie była bo po prostu nikt z nią nie mógł wytrzymać. Jest pewna siebie i pewnie "niezależna" i szuka faceta który będzie stawiał na swoim, jak dla mnie to to wygląda jak ciągła awantura
  • Odpowiedz
@technic: Twoje uwagi są słuszne. Dlatego ja bym na nią nie spojrzał. Ale ma prawo tak myśleć, bo chce dobrze dla swojej ewentualnej rodziny. Z drugiej jednak strony to hm, nie chcialbym takiej kobiety, szybko by ze mna zerwala, bo pragnelaby wiecej i wiecej. Za duzo tego.
  • Odpowiedz
@technic: ach. i jeszcze jedno. Taki wyostrzony indywidualizm powoduje, ze faceci sa niechetni do wchodzenia w jakies mega trwale zwiazki. Nie mozna miec pewnosci czy taka niezalezna kobieta nie zostawi cie za pol roku bez mrugniecia okiem.
  • Odpowiedz
bloguje i współpracowała z różnymi czasopismami dla kobiet

@antros: współpracuje z czasopismami, tzn. pisze? "dlatego, ponieważ" to raczej nie powinna
@typowa_zielonka: chcieć może wiele, tylko co ten facet, co zarabia więcej, jest na wyższym poziomie intelektualnym i w ogóle jest och i ach będzie mieć z takiej relacji (skoro ona chce coś mieć, on też powinien) - ona się rozwinie, on nie (bo już wyżej stoi), chyba, że
  • Odpowiedz